شنبه, ۱۱ اسفند, ۱۴۰۳ / 1 March, 2025
مجله ویستا

کوکوی کدو | طرز تهیه کوکوی کدو


مواد لازم برای کوکوی کدو


کدو:سه عدد متوسط
تخم مرغ:3 عدد
سیر:یک حبه
پودر سوخاری:دو قاشق سوپخوری
نمک و فلفل و آویشن:مقداری
شوید :مقداری


کوکوی کدو | طرز تهیه کوکوی کدو

طرز تهیه کوکوی کدو



ابتدا کدوها را پوست بگیرید سپس آن را شسته در آبکش بریزید تا آب آن کشیده شود کدو و شوید را در خردکن بریزید سیر را به اضافه و همراه دیگر مواد خرد کنید سپس آرد سوخاری را به آن اضافه و هم بزنید تخم مرغ ها را شکسته به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید سپس نمک و بعد فلفل اضافه کنید آویشن هم در آخر اضافه و خوب هم بزنید در ماهیتابه کمی روغن بریزید، بگذارید تا داغ شود مواد را در آن بخوابانید با قاشق آن را در سطح ماهیتابه پخش کنید بعد که خودش را گرفت آن را برش داده و بعد آن را یکی یکی برگردانید وقتی طرف دیگر هم آماده شد، اجاق را خاموش کنید می توانید به صورت ساندویچی سرو کنید.

 

نکات تکمیلی در مورد کوکوی کدو

کوکوی کدو جزو انواع کوکو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
کوکوی کدو را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

کوکوی کدو ، طرز تهیه کوکوی کدو