سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

کلم پلو قرمز | طرز تهیه کلم پلو قرمز


 مواد لازم برای کلم پلو قرمز
 
سینه مرغ یک عدد
کلم قرمز متوسط یک عدد
برنج پنج پیمانه
نمک، فلفل و زعفران به میزان لازم
آبلیمو نصف پیمانه
شکر به میزان لازم
پودر گل سرخ دو قاشق سوپخوری
پودر دارچین دو قاشق سوپخوری
 
 
کلم پلو قرمز | طرز تهیه کلم پلو قرمز
 
طرز تهیه کلم پلو قرمز
 
برنج را با مقداری نمک خیس کرده و مرغ را با کمی روغن، پیاز و زعفران سرخ می کنیم و با سه پیمانه آب می گذاریم تا بپزد و آب آن کشیده شود. کلم ها را خرد کرده و با روغن سرخ می کنیم کمی که نرم شد آبلیمو و شکر را به آن افزوده و کنار می گذاریم و بعد به مخلوط مرغ و کلم ادویه زده لابه لای برنج آبکشی شده می ریزیم و آب و روغن اضافه کرده و دم می کنیم.روی برنج را با کلم سرخ شده، بادام، پسته و زعفران تزئین می کنیم.
نکات تکمیلی در مورد کلم پلو قرمز

کلم پلو قرمز جزو پلو و چلو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 10 دقیقه میباشد .
کلم پلو قرمز را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .

کلم پلو قرمز ، طرز تهیه کلم پلو قرمز