دوشنبه, ۲۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 10 February, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه سیب زمینی فرانسوی تنوری


مواد لازم برای سیب زمینی فرانسوی تنوری
 
  سیب زمینی:800 گرم
 پیاز:400 گرم
 پنیر پارمسان:به میزان لازم
 سیر:3 حبه
 کره:یک قالب
 جعفری:یک دسته کوچک
 عصاره مرغ
ادویه 
 روغن زیتون
  نمک
  فلفل سیاه
 

طرز تهیه سیب  زمینی فرانسوی تنوری

طرز تهیه سیب زمینی فرانسوی تنوری
 
فر را در حرارت 200 درجه سانتی گراد یا 400 درجه فارنهایت تنظیم کنید. سیب زمینی ها را شسته و پوست بکنید. الان نوبت پوست کندن و خلال کردن پیازهاست و بعد هم می توانید سیر را رنده کنید. جعفری را شسته و از شاخه جدا کنید و با یک چاقوی تیز آن را ریز کرده و به پیاز و سیر اضافه کنید.
در یک ظرف نسوز روغن زیتون ریخته و سیب زمینی ها را گرد گرد برش زده و به صورت لایه ای بچینید، در لابه لای لایه ها جعفری و پیاز و سیر و مخلوط شده را بریزید و روی هر لایه نمک و فلفل بپاشید و پنیر پارمسان در هر لایه رنده کنید. 
در یک قابلمه دیگر عصاره مرغ را حل کنید و روی سیب زمینی ها بریزید؛ در آخر یک قالب کره را روی سیب زمینی ها بمالید و فویل را روی ظرف بکشید و به مدت 45دقیقه آن را داخل فر با حرارت مشخص شده قرار دهید؛ بعد آن را از فر بیرون آورده و فویل را بردارید و در قسمت پایین فر مجددا قرار دهید به مدت 20 تا 40 دقیقه تا زمانی که کاملا طلایی شود.

 
برای سرو

کنار این غذا سس قرار دهید؛ گذاشتن چند نوع سس کمک می کند تا با سلیقه های مختلف از آن لذت ببرند. 
 

طرز تهیه سیب  زمینی فرانسوی تنوری
نکات تکمیلی در مورد سیب‌ زمینی فرانسوی

سیب‌ زمینی فرانسوی جزو غذای ملل - فرانسوی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
سیب‌ زمینی فرانسوی را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه سیب زمینی فرانسوی تنوری