چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه ته چین قارچ


طرز تهیه ته چین قارچ و مرغ

مواد لازم:

برنج :4 پیمانه

ماست:یک لیوان

زعفران:یک قاشق چای خوری

زرشک:یک قاشق غذاخوری

مرغ:300 گرم

پیاز:یک عدد

قارچ:100 گرم

زرده تخم مرغ:3 عدد

شکر:یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل:به میزان لازم

روغن مایع:نصف لیوان


طرز تهیه ته چین قارچ

طرز تهیه:

در ابتدا مرغ را در یک قابلمه قرار دهید و به همراه پیاز، نمک و فلفل بپزید.

سپس مرغ پخته و خنک شد استخوان های آن را جدا کرده و آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید.

 در یک ماهی تابه مقداری روغن بریزید و زرشک را در آن با شکر تفت دهید.

 سپس آن را با مرغ مخلوط کنید.

 زعفران را در یک سوم استکان آب جوش دم کنید و با ماست و زرده تخم مرغ خوب هم بزنید.

 برنج آب کش شده و روغن مایع را به این مواد اضافه کنید.

 کف یک قابلمه نچسب را مقداری روغن بریزید و نیمی از مواد برنج را کف آن قرار دهید و روی آن را با مرغ و قارچ ورقه شده بپوشانید.

 سپس باقی مواد را روی آن بریزید و با یک قاشق کاملا آن را صاف و فشرده کنید.

 بعد از 30 تا 45 دقیقه ته چین شما آماده است. آن را برش بزنید و با مقداری ماست چکیده تزیین کنید.

نکات تکمیلی در مورد ته چین قارچ

ته چین قارچ جزو ته دیگ و ته چین میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
ته چین قارچ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه ته چین قارچ