دوشنبه, ۲۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 10 February, 2025
مجله ویستا

سوپ میگو | طرز تهیه ﺳﻮپ ﻣﻴﮕﻮی ﺗﻨﺪ


مواد لازم ﺳﻮپ ﻣﻴﮕﻮ ﺗﻨﺪ 



آبﻣﺮغ  2 پیمانه

ﺷﻴﺮ ﻏﻠﻴﻆ ﺷﺪه  ½ پیمانه

ﻗﺎرچ ﻧﺼﻒ ﺷﺪه ﻳﺎ درﺳﺘﻪ  ½ پیمانه

جوزهندی رنده شده  ½ قاشق چای خوری

ﺑﺮگ ﺑﻮ رﻳﺰﺷﺪه  4 عدد

ﻓﻠﻔﻞ ﭼﻴﻠﻲ ﺳﺒﺰ 4 عدد

ﺷﺎه ﻣﻴﮕﻮ  450 گرم

ﺳﻴﺮ  2 ﺣﺒﻪ

پیازچه  1 دسته

ﮔﺸﻨﻴﺰ  1 دسته و مقداری برای تزئین

آبﻟﻴﻤﻮترش  5 ﻗﺎﺷﻖ ﺳﻮپﺧﻮری

ﺳﺲ سویا  2 ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬاﺧﻮری

ﻓﻠﻔﻞ ﭼﻴﻠﻲ ﺗﻔﺖ داده ﺷﺪه  1 ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬاﺧﻮری


سوپ میگو | طرز تهیه ﺳﻮپ ﻣﻴﮕﻮی ﺗﻨﺪ


طرز تهیه ﺳﻮپ ﻣﻴﮕﻮ ﺗﻨﺪ



    در ﻫﺎون ﭼﻴﻠﻲﻫﺎی سبز را ﺑﻜﻮﺑﻴﺪ.
    آب ﻣﺮغ را در قابلمه ای ﻣﻨﺎﺳﺐ رﻳﺨﺘﻪ و ﺟﻮز، ﺑﺮگ ﺑﻮ، ﮔﺸﻨﻴﺰ خردشده را اﺿﺎﻓﻪ ﻛﺮده ﺑﺎ ﻫﻢ ﺑﺠﻮﺷﺎﻧﻴﺪ.
    ﻣﻴﮕﻮ، ﻗﺎرچ، ﺳﺲﻣﺎﻫﻲ، ﭼﻴﻠﻲ ﻛﻮﺑﻴﺪه، آبﻟﻴﻤﻮ، ﺳﻴر، پیازچه خردشده و ﭼﻴﻠﻲ ﺗﻔﺖ داده ﺷﺪه و ﺷﻴﺮ را اﺿﺎﻓﻪ ﻛﺮده و آرام ﺑﺠﻮﺷﺎﻧﻴﺪ تا میگو کاملا بپزد و غلظت سوپ مناسب و باب طبع شما باشد. 


سوپ میگو | طرز تهیه ﺳﻮپ ﻣﻴﮕﻮی ﺗﻨﺪ

نکات تکمیلی در مورد سوپ میگو

سوپ میگو جزو سوپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
سوپ میگو را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

سوپ میگو ، طرز تهیه ﺳﻮپ ﻣﻴﮕﻮی ﺗﻨﺪ