دوشنبه, ۲۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 10 February, 2025
مجله ویستا

ساندویچ بوقلمون | طرز تهیه ساندویچ بوقلمون با سس پنیر


 مواد لازم برای ساندویچ بوقلمون با سس پنیر
 
گوشت بوقلمون دودی :3 پیمانه
شیر :¼1 پیمانه
آب مرغ :¼1 پیمانه
پنیر پارمزان رنده شده :¼1 پیمانه
جعفری تازه خرد شده :¼ پیمانه
ژامبون گوشت :5 ورقه
نان تست :4 تکه
گوجه فرنگی :یک عدد
پیاز :یک عدد
آرد :2 قاشق غذاخوری
نمک :به مقدار لازم
فلفل :به مقدار لازم
سس خردل :به مقدار دلخواه
کره :به مقدار دلخواه
 
 

ساندویچ بوقلمون | طرز تهیه ساندویچ بوقلمون با سس پنیر
 
 
طرز تهیه ساندویچ بوقلمون با سس پنیر
 پیازها را ریز خرد کنید.
گوشت بوقلمون دودی یا ژامبون بوقلمون را به صورت رشته ای خرد کنید.
نان را در تستر یا تابه، تست کنید.
اجاق را روشن کنید و ژامبون را در تابه ای بزرگ و روی حرارت متوسط برای 10دقیقه تفت دهید تا برشته شود.
آن را به بشقابی منتقل کنید.
پیازها را به تابه اضافه کنید و آنها را برای 3 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند.
آرد را افزوده و برای 1 دقیقه دیگر هم بزنید. شعله را تا حد متوسط زیاد کنید، شیر و آب گوشت یا مرغ را بیافزایید و در حالیکه آن را هم میزنید اجازه دهید تا به جوش بیاید.
شعله را کم کنید و همانطور که مواد را هم میزنید، اجازه دهید برای 6 دقیقه بجوشند تا کمی غلیظ شوند.
آن را از روی حرارت بردارید و 1 پیمانه پنیر را با مواد مخلوط کنید. به مواد نمک و فلفل بزنید.
نان ها را روی سینی فر بچینید. روی هر کدام مقداری سس خردل بمالید، سپس مقداری از سس پنیری و در نهایت تکه های گوجه فرنگی را روی نان قرار دهید.
 گوشت بوقلمون را با باقی سس پنیری در تابه تفت دهید. بوقلمون را به طور برابر بین نان تست ها تقسیم کنید و روی آنها ¼ باقیمانده پنیر را بپاشید. آن را برای 2 دقیقه گریل کنید تا پنیر روی آن طلایی شود.
ژامبون ها را روی ساندویچ ها ریخته و روی آن هم جعفری بپاشید. 
 
 

ساندویچ بوقلمون | طرز تهیه ساندویچ بوقلمون با سس پنیر
نکات تکمیلی در مورد ساندویچ بوقلمون

ساندویچ بوقلمون جزو ساندویچ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
ساندویچ بوقلمون را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

ساندویچ بوقلمون ، طرز تهیه ساندویچ بوقلمون با سس پنیر