یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

سالتیمبوکای مرغ |طرز تهیه سالتیمبوکای مرغ


مواد لازم برای سالتیمبوکای مرغ
 
3 عدد سینه مرغ بدون استخوان و پوست
نمک دریایی و فلفل
9 برگ مریم گلی تازه
6 برش ژامبون ایتالیایی پروشوتو
3 قاشق چایخوری روغن زیتون
نیم فنجان آب مرغ
ربع فنجان آب لیموی تازه
نیم قاشق چایخوری نشاسته ذرت
جعفری تازه، خرد شده
چند قاچ لیمو (اختیاری)
 

سالتیمبوکای مرغ |طرز تهیه سالتیمبوکای مرغ
 
طرز تهیه سالتیمبوکای مرغ
سینه های مرغ را بین دو تکه کاغذ روغنی بگذارید. سپس با گوشتکوب آن ها را بکوبید تا ضخامتشان یک سانت شود. به هر دو طرف آن ها چاشنی و ادویه بزنید و برگ های مریم گلی را روی آن ها قرار دهید.
با دو تکه ژامبون پروشوتو هر سینه مرغ را بپیچید. سه قاشق چایخوری روغن زیتون را در ماهیتابه ای بریزید و روی شعله متوسط یا زیاد بگذارید. وقتی ماهیتابه و روغن داغ شدند، مرغ ها را داخل آن بگذارید و حدود 3 دقیقه حرارت دهید تا خوب طلایی شوند. سپس آن ها را پشت و رو کنید و 3 تا 4 دقیقه دیگر حرارت دهید.
گوشت را روی بشقابی کنار بگذارید.
آب گوشت را با آبلیمو و نشاسته ذرت در کاسه کوچکی مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا یکنواخت شود. ماهیتابه را روی شعله اجاق بگذارید و مخلوط آبلیمو را در ماهیتابه بجوشانید. 1 دقیقه بگذارید جوش بخورد تا کمی غلیظ شود و در این زمان دائماً آن را هم بزنید.
در نهایت این سس را روی سینه های مرغ آماده بریزید و فوراً سرو کنید.
 
 

 


سالتیمبوکای مرغ |طرز تهیه سالتیمبوکای مرغ
 
نکات تکمیلی در مورد سالتیمبوکای مرغ

سالتیمبوکای مرغ جزو غذای ملل - ایتایایی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
سالتیمبوکای مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

سالتیمبوکای مرغ ، طرز تهیه سالتیمبوکای مرغ


همچنین مشاهده کنید