چهارشنبه, ۱۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 5 February, 2025
مجله ویستا
سوفله لیمو | طرز تهیه سوفله لیمو
مواد لازم برای سوفله لیمو طرز تهیه سوفله لیمو
نکات تکمیلی در مورد سوفله لیمو
شیر :½ پیمانه
شکر :½ پیمانه+ 2 قاشق غذاخوری
آبلیمو تازه :¼ پیمانه
آرد :2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ بزرگ :3 عدد
پوست لیمو رنده شده :یک قاشق مرباخوری
نمک :⅛ قاشق چای خوری
پودر قند :مقداری برای سرو
سینی فر را در طبقه وسط قرار دهید و فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید.
سطح داخلی 8 عدد قالب سرامیکی که مناسب قرار دادن در فر باشد را چرب کرده (قالب سوفله 150 گرمی) و 2 قاشق غذاخوری شکر را به تمام سطح آنها به صورت یکنواخت بپاشید و آنها را در یخچال قرار دهید.
شیر و پوست لیموی رنده شده را روی حرارت ملایم با هم ترکیب کنید تا کمی طعم آنها با هم بیامیزد، توجه کنید که قبل از جوشیدن شیر آن را از روی حرارت بردارید تا خنک شود.
سفیده ها و زرده ها را از هم جدا کنید. قبل از آن که سفیده ها و زرده ها را جدا کنید، از سالم بودن تخم مرغ ها مطمئن شوید.
با یک همزن برقی ½ پیمانه شکر و 2 زرده تخم مرغ را به مدت 3 الی 4 دقیقه هم بزنید. توجه داشته باشید که سومین زرده تخم مرغ را استفاده نمی کنیم.
آرد را کم کم اضافه کنید و مخلوط را به هم بزنید. سپس شیر را اضافه کنید.
آبلیمو تازه و نمک را نیز به مخلوط اضافه کنید.
این مخلوط را روی حرارت ملایم به مدت 3 دقیقه یا تا زمانی که غلیظ و کرمی شود بپزید و مرتباً آن را هم بزنید. سپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک شود.
سفیده تخم مرغ ها را با سرعت متوسط همزن به مدت 10 ثانیه بزنید سپس سرعت همزن را افزایش دهید و به مدت 1 الی 2 دقیقه دیگر و یا تا زمانی که شکل بگیرند بزنید.
در حدود ¼ از سفیده ها را به مخلوط زرده ها اضافه کنید. سپس بقیه سفیده ها را اضافه کنید و با یک قاشق آنها را مخلوط کنید. بیش از حد این مخلوط را هم نزنید.
مخلوط را به آرامی در قالب های سوفله بریزید تا حدی که تا لبه قالب بالا بیایند.
در دمای 200 درجه سانتی گراد به مدت 10 دقیقه بپزید. سپس دمای فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد پایین بیاورید و به مدت 4 دقیقه یا تا زمانی که سطح سوفله از دیواره ظرف بالاتر بیاید و میان آن کمی شل باشد بپزید.
سوفله ها را با پودر قند تزیین کنید و آنها را فوراً سرو کنید.
سوفله لیمو جزو دسرهای مدرن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
سوفله لیمو را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست