دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
مجله ویستا
پانساروتی | طرز تهیه پانساروتی
مواد لازم برای پانساروتی
طرز تهیه پانساروتی
نکات تکمیلی در مورد پانساروتی
کلم بروکلی 150 گرم
قارچ 200 گرم
کدو 150 گرم
خمیرپیتزا یا نان 200 گرم
پنیرپیتزا 100 گرم
سس گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
میگو شش عدد
گوجه مینیاتوری شش عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
ابتدا سبزی ها را داخل تابه تفت داده، سپس خمیر پیتزا را باز کرده و سس گوجه فرنگی را در وسط خمیر ریخته و پخش می کنیم بعد، پنیرپیتزا را نیز بر روی سس گوجه فرنگی پخش کرده و سبزی های تفت داده شده را با روغن زیتون روی آن می ریزیم و خمیرپیتزا را به صورت رولت می بندیم آن گاه، به برش های مساوی و به شش عدد تقسیم می کنیم سپس، میگوی تفت داده شده را به آن اضافه کرده با گوجه فرنگی ها به صورت دلخواه تزئین می کنیم.
پانساروتی جزو ساندویچ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
پانساروتی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست