دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
مجله ویستا

پانساروتی | طرز تهیه پانساروتی


مواد لازم برای پانساروتی
 
کلم بروکلی 150 گرم
قارچ 200 گرم
کدو 150 گرم
خمیرپیتزا یا نان 200 گرم
پنیرپیتزا 100 گرم
سس گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
میگو شش عدد
گوجه مینیاتوری شش عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
 

پانساروتی | طرز تهیه پانساروتی
 
 
طرز تهیه پانساروتی
 
ابتدا سبزی ها را داخل تابه تفت داده، سپس خمیر پیتزا را باز کرده و سس گوجه فرنگی را در وسط خمیر ریخته و پخش می کنیم بعد، پنیرپیتزا را نیز بر روی سس گوجه فرنگی پخش کرده و سبزی های تفت داده شده را با روغن زیتون روی آن می ریزیم و خمیرپیتزا را به صورت رولت می بندیم آن گاه، به برش های مساوی و به شش عدد تقسیم می کنیم سپس، میگوی تفت داده شده را به آن اضافه کرده با گوجه فرنگی ها به صورت دلخواه تزئین می کنیم.
 

پانساروتی | طرز تهیه پانساروتی
نکات تکمیلی در مورد پانساروتی

پانساروتی جزو ساندویچ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
پانساروتی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

پانساروتی ، طرز تهیه پانساروتی