چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

سس سالاد ژاپنی | طرز تهیه سس سالاد ژاپنی


 مواد لازم سس سالاد ژاپنی



پیاز   70 گرم

سس سویا  3 قاشق غذاخوری

سرکه برنج  2 قاشق غذاخوری

روغن دانه انگور   1 قاشق غذاخوری

روغن کنجد   1 قاشق غذاخوری

پودر دانه خردل   ¼ قاشق غذاخوری

شکر   ½ قاشق چای خوری

نمک و فلفل سیاه  به میزان دلخواه


سس سالاد ژاپنی | طرز تهیه سس سالاد ژاپنی


طرز تهیه سس سالاد ژاپنی



    پیاز را پوست کنده و ریز خرد کنید.
    تمام مواد را در یک ظرف دردار بریزید و آن ها را تکان دهید تا نمک کامل حل شود.
    سپس به این مخلوط  2 قاشق غذاخوری آب اضافه کرده و با بقیه مواد مخلوط نمایید. در صورت نیاز دوباره نمک اضافه کنید.

 


سس سالاد ژاپنی | طرز تهیه سس سالاد ژاپنی

نکات تکمیلی در مورد سس سالاد ژاپنی

سس سالاد ژاپنی جزو سس و رب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .

سس سالاد ژاپنی ، طرز تهیه سس سالاد ژاپنی