هات داگ که هر در تابستان بیش از هفت میلیارد از آن به فروش می رسد، غذایی لذیذ و محبوب و شماره یک امریکایی ها محسوب می شود. وقتی هات داگ در قرن نوزدهم توسط مهاجران آلمانی به امریکایی ها معرفی شد، خیابان های این کشور را تسخیر کرد. این غذای محبوب به سرعت جایگاهی برجسته برای خود پیدا کرد و به بخش اصلی فرهنگ غذایی مردم امریکا تبدیل شد.
ولی وقتی به مواد تشکیل دهنده ی هات داگ و نحوه ی ساخت آن نگاه می کنید، احتمالا با تعجب در می یابید چه خطراتی برای سلامتی آدم ها در پسِ این غذای فوق العاده محبوب پنهان شده است.
هات داگ یک گوشت فراوری شده است و متاسفانه مانند بقیه این دسته از محصولات بسیار مضر است.
در ادامه مطلب به شما خواهیم گفت که چرا هات داگ ها تهدید جدی برای سلامتی انسان به شمار می روند!
هات داگ چیست؟!شاید برایتان جالب باشد که بدانید هات داگ ها از چه موادی تشکیل شده اند.
همه سوسیس های هات داگ ناسالم هستند.
اما برخی از مارک های ارزان تر این محصولات به جای گوشت گاو یا مرغ یا … از اجزای بدن این حیوانات مانند پاها، ناخن ها و چربی های آن ها استفاده می کنند!
علاوه بر این مواد نگهدارنده و افزودنی در این فراورده ها به وفور وجود دارد!
مواد افزودنی سرطان زا هستند.
مقادیر زیادی نمک، منو سدیم گلوتامات، شربت ذرت و در برخی از این محصولات ماده ای به نام کارمین وجود دارد .
کارمین پودر بدن حشرات است که در محلول کربنات سدیم و یا آمونیاک جوشانده شده است!
هات داگ حاوی نیتریت سرطان زا نیز هست که البته این ماده در دیگر گوشت های فرآوری شده نیز یافت می شود.
با توجه به تحقیقات انجام شده در دانشگاه هاوایی نیتریت شانس ابتلا به سرطان پانکراس را 67 درصد افزایش می دهد!
آیا با تمام این مطلب شوکه کننده باز هم با خوردن این گوشت های ظاهرا خوشمزه سلامتی خود و خانواده تان را به خطر می اندازید؟