پنجشنبه, ۲۰ دی, ۱۴۰۳ / 9 January, 2025
ناباروری مردان | رابطه موبایل با بیماری و ناباروری مردان
مضرات اشعه های منتشر شده از گوشی های موبایل همه را می تواند مورد اصابت قرار دهد. گاهی مشکلات ایجاد شده بر اثر استفاده زیاد از موبایل به مشکلات اعصاب و بینایی ختم نمی شود و به سیستم جنسی آسیب می رساند.
تاثیر تلفن همراه بر ناباروری مردانباروری آقایان بیشتر تحت تاثیر اشعات تلفن همراه است زیرا بیضه های مردان مثل تخمدان های زنان داخل بدن قرار ندارد.تحقیقات تاثیر اشعات تلفن همراه را بر باروری مردان اثبات کرده است اما تاثیر آن بر باروری خانم ها هنوز مشخص نیست. این روزها، بیشتر ما زمان زیادی را سرگرم تلفن های همراهمان هستیم. گذشته از تاثیراتی که این مسئله بر مهارت های ارتباطی ، صبر و تمرکزمان دارد، جای سوال است که این وسیله کوچک چه تاثیرات فیزیکی را می تواند به دنبال داشته باشد. آیا این وسیله عزیز که از خودتان جدا نمی کنید ممکن است در مادر شدنتان اخلال ایجاد کند؟
دانشمندان تحقیقات زیادی را روی تاثیرات اشعات الکترومغناطیس (EMR) بر سلامت انسان ها انجام داده اند. این اشعات همه جا هستند. از مقدار کم که از وسایل خانه و برقی مثل تلویزیون، لپ تاپ و مایکروفر تولید می شود تا مقدارهای بالاتر از منابعی مثل رادیولوژی پزشکی. و بله موبایل عزیزمان هم این اشعات را تولید می کند. تحقیقات به دنبال ارتباطی بین منابع مختلف اشعات الکترومغناطیس و مشکلات مختلف جسمی مثل سرطان، سردرد و ناباروری بوده اند. مشخص است که قرارگیری طولانی مدت و مداوم در معرض این اشعات مشکلات بسیاری را برای سلامتی فرد ایجاد می کند اما درمورد مقدارهای پایین تر آن چطور؟ مثلاً دو ساعت پشت سر هم بازی کردن با موبالیتان؟
بااینکه تصور اینکه این چیزها می تواند بر باروری خانم ها تاثیر داشته باشد اما واقعیت این است که هنوز چیزی اثبات نشده است. و دلیل اینکه مشخص نیست این است که سطح کنونی مصرف وسایل الکتریکی بی سابقه بوده است. در گذشته به هیچ عنوان تا این اندازه از این وسایل استفاده نمی شد. و از آنجا که هیچکدام از نسل های قبلی این میزان استفاده را نداشته و تا این حد در معرض این اشعات قرار نداشته اند، سال های زیادی برای انجام تحقیقات بر روی آن در دست نیست. ولی می توانید در سال های آتی انتظار اطلاعات زیادی از تحقیقاتی که در این راستا انجام گرفته است داشته باشید.
بااینکه هیچ مدرک مستندی ثابت نکرده است که اشعات ناشی از تلفن همراه باروری خانم ها را پایین می آورد، ولی می دانیم که ارتباط مشخصی بین این اشعات و پایین آمدن تعداد و تحرک اسپرم وجود دارد زیرا تحقیقات بیشتری بر روی این موضوع انجام گرفته است. مردها نباید به هیچ عنوان گوشی موبایل خود را در جیب شلوارشان بگذارند، مخصوصاً اگر گوشی را با استفاده از بلوتوث استفاده می کنند زیرا در این حالت اشعات بسیار نزدیک به شما خواهند بود. متخصصین در حوزه باروری باور دارند که باروری آقایان بیشتر تحت تاثیر اشعات تلفن همراه است زیرا بیضه های مردان مثل تخمدان های زنان داخل بدن قرار ندارد و در نتیجه دربرابر اشعات ضعیف الکترومغناطیس محافظت نمی شوند.
فقدان شواهد قاطع درمورد تاثیرات تلفن همراه بر باروری زنان به این معنا نیست که این اشعات هیچ تاثیری بر باروری شما نخواهند داشت. زنانی که درصدد باردار شدن هستند یا در حال حاضر باردار هستند، باید تا می توانند کمتر در معرض تلفن همراه خود قرار گیرند. پزشکان بسیاری توصیه می کنند که برای صحبت کردن با تلفن از هندزفری استفاده کنید تا کمتر در معرض این اشعات قرار گیرید.
چطور می توانیم از خودمان محافظت کنیم؟
با ادامه یافتن تحقیقات، چیزهای بیشتری درمورد تاثیر اینگونه وسایل بر سلامتی مان می فهمیم ولی در حال حاضر بهتر است کمی هوشمندانه تر از این وسایل استفاده کنیم. گوشی های موبایل در زمان نقل و انتقال اطلاعات بالاترین میزان اشعات الکترومغناطیس را تولید می کنند از اینرو درصورت امکان از گوشی های خود با هندزفری استفاده کرده و به هیچ عنوان آن را در جیب یا روی دامن خود نگذارید. بهتر است مویابلتان را در کیفتان قرار دهید تا اشعات آن دورتر باشد و تا جایی که می توانید مدت زمان استفاده از آن را چه برای صحبت کردن یا فعالیت های دیگر کاهش دهید. همچنین در زمان خواب آن را کنار خودتان قرار ندهید و ترجیحاً خاموشش کنید.
ناباروری مردان ، رابطه موبایل با بیماری و ناباروری مردانایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست