پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مجله ویستا

پودینگ برنج | طرز تهیه پودینگ برنج با طعم هلو


مواد لازم پودینگ برنج با طعم هلو



شیر کم چرب  2 پیمانه
عسل ½ پیمانه
تخم مرغ  2 عدد
وانیل  ½ قاشق چایخوری
برنج پخته  3 پیمانه
ماست هلو   1 پیمانه
کشمش  1/3 پیمانه
دارچین ½ قاشق چایخوری


پودینگ برنج | طرز تهیه پودینگ برنج با طعم هلو


طرز تهیه پودینگ برنج با طعم هلو



    فر را در دمایِ 175 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید از قبل گرم شود. در یک کاسه بزرگ، شیر، عسل و تخم مرغ را به خوبی با هم بزنید.
    برنجِ پخته شده و کشمش را نیز اضافه کنید و آن ها نیز به خوبی هم زده و مخلوط کنید. سپس آن ها را داخلِ 2 ظرفِ پیرکس (با گنجایشِ 2 لیتر) بریزید و قبل از آن داخلِ ظرف را کمی چرب کنید تا مانع از چسبیدنِ غذا به ظرف شود. در ظرف ها را بگذارید و اجازه دهید 40 دقیقه بپزند (در طولِ پخت، دو بار آن ها را هم بزنید).
    پس از 40 دقیقه پودینگ را از فر بیرون آورده و اجازه دهید تا خنک شود. سپس ماست و دارچین را به آن اضافه کنید.
    این پودینگ هم به صورتِ سرد و هم به صورتِ گرم سرو می شود و در هر دو صورت عالی است. می توانید باقیمانده پودینگ را داخلِ یخچال نگه دارید.


پودینگ برنج | طرز تهیه پودینگ برنج با طعم هلو

نکات تکمیلی در مورد پودینگ برنج

پودینگ برنج جزو غذای کودک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
پودینگ برنج را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .

پودینگ برنج ، طرز تهیه پودینگ برنج با طعم هلو