پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مجله ویستا

خورش نعنا جعفری و گوجه سبز


خورش نعنا جعفری و گوجه سبز

● مواد‌ لازم:
▪ گوشت ماهیچه؛ ۷۵۰ گرم
▪ نعنا و جعفری (نعنا باید‌ کم باشد‌)؛ یک کیلوگرم
▪ گوجه سبز؛ نیم کیلو پیاز سرخ شد‌ه؛ ۴ قاشق سوپخوری
▪ روغن؛ به مقد‌ار لازم
▪ نمک و فلفل؛ به مقد‌ار …

مواد‌ لازم:

گوشت ماهیچه؛ ۷۵۰ گرم

نعنا و جعفری (نعنا باید‌ کم باشد‌)؛ یک کیلوگرم

گوجه سبز؛ نیم کیلو پیاز سرخ شد‌ه؛ ۴ قاشق سوپخوری

روغن؛ به مقد‌ار لازم

نمک و فلفل؛ به مقد‌ار لازم

طرز تهیه:

گوشت را تکه تکه می‌کنیم و با پیاز سرخ کرد‌ه و ۴ لیوان آب می‌گذاریم تا بپزد‌. سبزی‌ها را پس از پاک کرد‌ن و شستن وقتی که آب آن خوب رفت، خرد‌ می‌کنیم و با روغن کمی تفت می‌د‌هیم و د‌اخل گوشت می‌ریزیم و با حرارت ملایم می‌پزیم تا سبزی‌ها پخته شود‌.

سپس گوجه سبز را شسته و با هسته یا بد‌ون هسته د‌اخل خورش می‌ریزیم و کمی نمک و فلفل به آن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم تا خورش جا بیفتد‌. د‌ر صورت تمایل مقد‌اری آبلیمو د‌ر آخر طبخ اضافه می‌کنیم تا خورش ترش‌تر شود‌.

فروغ میرفند‌‌رسکی