جمعه, ۲۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 14 February, 2025
مجله ویستا

شکلات نارگیلی | طرز تهیه شکلات نارگیلی


 مواد لازم شکلات نارگیلی 

نارگیل رنده شده ½1 پیمانه
عصاره خالص بادام 3 قطره
شکلات کائویی نیمه شیرین  105 گرم
 
 

شکلات نارگیلی | طرز تهیه شکلات نارگیلی
 
طرز تهیه شکلات نارگیلی
فر را از قبل روی 175 درجه سانتیگراد گرم می کنیم. روی سینی لبه دار فر کاغذ روغنی می کشیم و یک لایه از نارگیل را روی کاغذ می ‎ریزیم و پهن می کنیم. خرده های نارگیل را در فر قرار می دهیم تا طلایی و برشته شوند (حدود 10 دقیقه). هر از گاهی هم می زنیم تا رنگ یکنواختی داشته باشد.
پس از اینکه خرده نارگیل ها طلایی شدند، آنها را از فر بیرون می ‎آوریم و می گذاریم کاملاً خنک شوند.
در یک کاسه متوسط نارگیل برشته شده ، عصاره بادام، و شکلات ذوب شده را با هم مخلوط می کنیم. آرام هم می زنیم تا خوب با هم مخلوط شوند. یک قاشق چایخوری از این مخلوط را روی کاغذ روغنی قرار داه و آن را فشرده می کنیم، بقیه مواد را هم به همین صورت با قاشق روی کاغذ قرار می دهیم.
شکلات های آماده شده را در یخچال قرار می دهیم تا خودشان را بگیرند حدود 20 دقیقه. شکلات ها را تا زمان سرو کردن در یخچال نگهداری می کنیم.
 
 

شکلات نارگیلی | طرز تهیه شکلات نارگیلی
نکات تکمیلی در مورد شکلات نارگیلی

شکلات نارگیلی جزو دسرهای مدرن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 40 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
شکلات نارگیلی را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 12 نفر مناسب میباشد .

شکلات نارگیلی ، طرز تهیه شکلات نارگیلی