شنبه, ۳۰ تیر, ۱۴۰۳ / 20 July, 2024
مجله ویستا

کوکی خرمای چیپسی و گردو


کوکی خرمای چیپسی و گردو

● مواد لازم:
کره: ۲۰۰ گرم
شکر: ۱۵۰ گرم
وانیل: یک‌هشتم قاشق چای‌خوری
تخم‌مرغ درشت: یک عدد
آرد: ۲۲۵ گرم
نمک: یک پنه
بیکینگ‌پودر: یک قاشق چای‌خوری
خرمای چیپسی: ۱۲۰ گرم
گردو: ۷۵ گرم، …

مواد لازم:

کره: ۲۰۰ گرم

شکر: ۱۵۰ گرم

وانیل: یک‌هشتم قاشق چای‌خوری

تخم‌مرغ درشت: یک عدد

آرد: ۲۲۵ گرم

نمک: یک پنه

بیکینگ‌پودر: یک قاشق چای‌خوری

خرمای چیپسی: ۱۲۰ گرم

گردو: ۷۵ گرم، خرد شده

پودر دارچین: یک قاشق چای‌خوری

روش تهیه:

۱- شکر و کره را با همزن برقی بزنید تا نرم و کرمی شود و بعد وانیل را اضافه کرده و به هم‌زدن ادامه دهید.

۲- تخم‌مرغ را اضافه کنید و خوب بزنید.

۳- در ظرف دیگری آرد، نمک، پودر دارچین، بیکینگ‌پودر الک شده را بریزید، گردو و خرمای چیپسی را به آن اضافه کنید.

۴- همه مواد را مخلوط کنید. از مایه شیرینی به اندازه یک قاشق یا اسکوپ بستنی برداشته با فاصله در سینی مخصوص فر که کاغذ روغنی انداخته‌اید قرار دهید و در فر از پیش گرم شده با دمای ۰۸۱ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۱ تا ۵۱ دقیقه بپزید.

نکته:

خرمـــای چیپســـی را از آجیل‌فروشی‌ها تهیه کنید. در صورت نبودن خرمای چیپسی می‌توانید خرمای خشک بدون شهد را خرد کرده و استفاده کنید.