شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه دمی چشم بلبلی


مواد لازم دمی چشم بلبلی

برنج 3 پیمانه (480 گرم)
آب 5 پیمانه (800 میلی لیتر)
نمک به میزان لازم
لوبیا چشم بلبلی 1 پیمانه (150 گرم)
روغن ½ پیمانه (75 گرم)
شوید خرد شده 2 پیمانه (200 گرم)


طرز تهیه دمی چشم بلبلی

طرز تهیه دمی چشم بلبلی

    برنج را پاک می کنیم و سپس می شوییم و با 5 پیمانه آب و نمک به مدت 2 ساعت خیس می کنیم.
    در یک ظرف مناسب لوبیا ها را با مقداری آب و نمک روی حرارت می گذاریم تا بپزد و پس از اینکه پخت در آبکش آب آن را می گیریم.
    برنج خیس شده را در قابلمه مناسب می ریزیم و روغن را به آن اضافه می کنیم و روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید. در این هنگام لوبیاهای پخته شده را در آن می ریزیم و می گذاریم آب برنج کم شود.
    وقتی آب برنج در حال تمام شدن بود، شویدهای خرد شده را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم آب برنج کاملاً جمع شود. حرارت را ملایم می کنیم و روی آن دم کنی می گذاریم و می گذاریم برنج دم بکشد.
 


طرز تهیه دمی چشم بلبلی

نکات تکمیلی در مورد دمی چشم بلبلی

دمی چشم بلبلی جزو پلو و چلو میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
دمی چشم بلبلی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه دمی چشم بلبلی