چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
طرز تهیه دمی چشم بلبلی
مواد لازم دمی چشم بلبلی
برنج 3 پیمانه (480 گرم)
آب 5 پیمانه (800 میلی لیتر)
نمک به میزان لازم
لوبیا چشم بلبلی 1 پیمانه (150 گرم)
روغن ½ پیمانه (75 گرم)
شوید خرد شده 2 پیمانه (200 گرم)
طرز تهیه دمی چشم بلبلی
برنج را پاک می کنیم و سپس می شوییم و با 5 پیمانه آب و نمک به مدت 2 ساعت خیس می کنیم.
در یک ظرف مناسب لوبیا ها را با مقداری آب و نمک روی حرارت می گذاریم تا بپزد و پس از اینکه پخت در آبکش آب آن را می گیریم.
برنج خیس شده را در قابلمه مناسب می ریزیم و روغن را به آن اضافه می کنیم و روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید. در این هنگام لوبیاهای پخته شده را در آن می ریزیم و می گذاریم آب برنج کم شود.
وقتی آب برنج در حال تمام شدن بود، شویدهای خرد شده را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم آب برنج کاملاً جمع شود. حرارت را ملایم می کنیم و روی آن دم کنی می گذاریم و می گذاریم برنج دم بکشد.
دمی چشم بلبلی جزو پلو و چلو میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
دمی چشم بلبلی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست