دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
مجله ویستا

سوپ پنیر | طرز تهیه سوپ پنیر کانادایی


مواد لازم سوپ پنیر کانادایی



شیر  3 پیمانه

آرد  ¾ پیمانه

پنیر چدار ½1 پیمانه

نان تست  3 تکه

عصاره مرغ 1 لیتر

کرفس 1 ساقه

پیاز  1 عدد

هویج 1 عدد

کره  1 قاشق چای خوری

پاپریکا ½ قاشق چای خوری

فلفل سیاه ½ قاشق چای خوری


سوپ پنیر | طرز تهیه سوپ پنیر کانادایی


طرز تهیه سوپ پنیر کانادایی



    نان جوها را به اندازه های 1.5 سانتی متری برش بزنید.
    پیاز و هویج را پوست گرفته و به صورت مکعبی خرد کنید.
    ساقه کرفس را خرد کنید.
    دمای فر را به 375 درجه سانتی گراد برسانید.
    قطعات نان روگن را تا جایی که کامل تست شوند در فر قرار دهید. (حدوداً 15 دقیقه)
    همزمان با تست شدن نان ها، پیاز، کرفس و هویج را با غذاساز با هم مخلوط کنید سپس کره را در ظرف مناسبی آب کنید و مخلوط سبزیجات را به آن اضافه نمایید و به مدت 5 دقیقه آنها را سرخ کنید.
    آرد را به تدریج به آب مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا آرد گلوله نشود سپس به تابه سبزیجات اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید.
    شیر، پاپریکا و فلفل سیاه را اضافه نمایید و 10 دقیقه دیگر این مخلوط را با حرارت ملایم بپزید.
    پس از آن سوپ را از روی حرارت بردارید و پنیر را به آن اضافه کنید و آن را هم بزنید تا کامل پنیر در سوپ ذوب شود.
    سوپ را در کاسه بریزید و روی آن نان های جو تست شده قرار دهید.


سوپ پنیر | طرز تهیه سوپ پنیر کانادایی

نکات تکمیلی در مورد سوپ پنیر

سوپ پنیر جزو سوپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
سوپ پنیر را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

سوپ پنیر ، طرز تهیه سوپ پنیر کانادایی