سه شنبه, ۱۲ تیر, ۱۴۰۳ / 2 July, 2024
طرز تهیه صدف (گوش ماهی) با سوسیس و نخود | ایران کوک
![طرز تهیه صدف (گوش ماهی) با سوسیس و نخود | ایران کوک](/web/imgs/29/67/3m2bf1.jpeg)
- سوسیس کوکتل تازه 120 گرم
- پیاز متوسط 1 عدد
- سیر 2 حبه
- روغن 2 قاشق
- گوجه گیلاسی 250 گرم
- نخود پخته 400 گرم
- صدف دریایی بزرگ 12 عدد
- فلفل پاپریکای دودی شده به میزان دلخواه
- آب انگور تازه یا سرکه قرمز 2 قاشق
- جعفری تازه 1 مشت
- نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه
- روغن زیتون و نان باگت جهت سرو
صدف (گوش ماهی) با سوسیس و نخود
علی رغم تصورات اغلب مردم، پخت صدفهای دریایی نیاز به مهارت زیادی ندارد فقط ماهیتابه باید کاملا داغ و مناسب باشد. بقیه بخش های این غذا را می توان از پیش تهیه کرد. پس تمام کاری که باید انجام دهید پاره کردن مقداری نان تازه است.
طرز تهیه: سوسیسها را به قطعات کوچک خرد کنید. یک ماهیتابه بزرگ یا قابلمه ی کم عمق را حرارت دهید. روغن را در تابه بریزید و سوسیس را به آن افزوده و به مدت 5 دقیقه تا زمانی که طلایی شود سرخ کنید. طی این زمان پیاز را کاملا خرد کرده و سیر را نازک برش بزنید.
وقتی سوسیس آماده شد آن را به کاسه انتقال دهید. روغن اضافه ماهیتابه را در کاسه ی دیگری بریزید، اما بگذارید به اندازه ی 2 قاشق سوپخوری باقی بماند. پیاز و سیر را به ماهیتابه افزوده و تفت دهید.
این مخلوط را به آرامی 10 دقیقه حرارت دهید تا زمانی که نرم شود. در همین زمان گوجه های گیلاسی را نصف کنید. گوجه و پیاز را به نخود و سوسیس سرخ شده اضافه کنید و بگذارید تا چند دقیقه با هم بپزند تا زمانی که گوجه ها شروع به نرم شدن کنند. مزه ی آن را میزان کنید. سپس همه ی مواد را در کاسه ای بریزید. در صورت تمایل می توانید این کار را چند ساعت قبل انجام داده و مواد را به شکل در بسته در یخچال نگهداری کنید. ماهیتابه را با حوله های کاغذی پاک کنید.
صدف ها را با یک حوله ی کاغذی خشک کنید، زیرا آب اضافی مانع کاراملی شدن آنها در ماهیتابه می شود. بخش سفید ماهیچه ای و سفت آن را ببرید و سپس آن ها را با نمک، فلفل و کمی پاپریکای دودی مزه دار کنید.
ماهیتابه را روی شعله ی ملایم حرارت دهید، کمی روغن زیتون به آن اضافه کنید، سپس صدفها را در آن بریزید و بین آنها فاصله ایجاد کنید. به محض برخورد اولین صدف با ماهیتابه باید صدای جلز ولز ایجاد شود. پس از 2 دقیقه خواهید دید که حرارت به کناره های آن نفوذ کرده و گوشت لبه ی آن به رنگ قهوه ای طلایی در خواهد آمد. یکی از آنها را از ماهیتابه بردارید. اگر به راحتی از کف ماهیتابه جدا شده و طلایی و کاراملی شده باشد آن را برگردانید و بقیه را نیز بررسی کنید. بگذارید یک دقیقه ی دیگر هم بپزد و سپس آنها را از ماهیتابه جمع کنید.
شعله را زیاد کنید، مخلوط نخود را به ماهیتابه اضافه کرده، کمی آب انگور روی آن ریخته و دو دقیقه بپزید، ماهیتابه را مرتبا تکان دهید تا زمانی که به اندازه ی کافی گرم شود. صدفها را به ماهیتابه برگردانید و آنها را با مخلوط نخود آغشته کنید.
جعفری را درشت خرد کرده، روی ماهیتابه بپاشید و سپس کمی روغن زیتون خالص روی آن ها بریزید. غذا را با نان باگت تازه میل کنید.
- برای: 6 نفر
- حاضر است در : 40 دقیقه
- وعده: شام, نهار
- دسته بندی دستور آشپزی : غذاهای دريايی
- مواد لازم : آبمیوه, پیاز, روغن, سوسیس, سیر, صدف, نخود
مسعود پزشکیان سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 پزشکیان ایران جلیلی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم مناظره انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ مناظره انتخاباتی
هواشناسی وزارت بهداشت قتل تهران آتش سوزی خانواده آموزش و پرورش شهرداری تهران سلامت سازمان هواشناسی پلیس سیل
خودرو قیمت دلار قیمت طلا دولت سیزدهم بازار خودرو قیمت خودرو قیمت سکه بورس دلار حقوق بازنشستگان بازار سرمایه الکامپ
علیرضا قربانی تلویزیون سینما تخت جمشید سینمای ایران رسانه ملی دفاع مقدس کتاب کنسرت شهید
دانشگاه تهران دانش بنیان حوزه علمیه دانشگاه آزاد اسلامی ماهواره وزیر علوم
آمریکا اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه روسیه فلسطین جو بایدن فرانسه ترکیه جنگ غزه دونالد ترامپ لبنان
یورو 2024 فوتبال استقلال پرسپولیس باشگاه استقلال لیگ برتر باشگاه پرسپولیس نقل و انتقالات نقل و انتقالات استقلال علیرضا بیرانوند لیگ برتر ایران بازی
هوش مصنوعی نمایشگاه الکامپ زمین موبایل ربات اپل ایرانسل گوگل وزیر ارتباطات
کاهش وزن ورزش تغذیه سرطان دیابت آلزایمر ویتامین سکته مغزی