پنجشنبه, ۱۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 6 February, 2025
مجله ویستا
همبرگر - طرز تهیه همبرگر گوشت گوساله | ایران کوک
مواد لازم
- گوشت قلوه گاه گوساله 400 گرم
- مغز نان همبرگر 4 عدد
- شیر 1 لیوان
- پیاز بزرگ 4 عدد
- سیر 8 حبه
- سبزی معطر 2 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل مقدار لازم
همبرگر گوشت گوساله
طرز تهیه : گوشت قلوهگاه گوساله را 2 بار چرخ کنید و داخل کاسهای بریزید.
مغز نان همبرگر را داخل شیر بریزید و پس از چند لحظه از شیر خارج کنید و با فشار دست شیر اضافی را بگیرید. پیاز را رنده کنید و آب اضافیاش را با فشار دست بگیرید.
نان خیس خورده ، پیاز ، سیر رنده شده ، سبزی معطر ، نمک و فلفل را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و با دست خوب مخلوط کنید و ورز دهید تا یکدست شود ( حداقل 10 دقیقه ورز دهید ) ، مایه همبرگر را داخل کیسه فریزر بگذارید و 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید.
پس از 1 ساعت مایه همبرگر را از یخچال خارج کنید و به اندازه های دلخواه تقسیم کنید ، هر تکه را به شکل گرد حالت دهید و داخل ماهیتابه سرخ یا روی باربیکیو کباب کنید. سپس همراه با نان ، خیارشور ، گوجه فرنگی ، پیاز و … سرو کنید.
- برای: 4 نفر
- وعده: شام, عصرانه, نهار
- دسته بندی دستور آشپزی : ساندويچ و برگر
- مواد لازم : پیاز, سبزیجات, شیر, گوشت, نان همبرگر, نمک و فلفل
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست