دوشنبه, ۳۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 May, 2024
شکلات خرمایی - شکلات خرما و بیسکوییتی | ایران کوک
شکلات خرما و بیسکوییت
خرما 500 گرم . بیسکوییت 100 گرم . کره یا روغن 2 قاشق غذاخوری . نمک 1/8 قاشق چایخوری
طرز تهیه : کره یا روغن را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید ، پوست و هسته خرماها را جدا کنید ، خرماها را داخل ماهیتابه بریزید و 10 دقیقه به آرامی تفت دهید تا سرخ و نرم شوند سپس از روی حرارت بردارید و 5 دقیقه کناری قرار دهید.
خرماهای سرخ شده را روی ورقه آلمینیومی بریزید و پهن کنید ، بیسکوییت ها را خرد کنید و با نمک مخلوط و روی خرماها بریزید سپس خرما را رول کنید و 1 – 2 ساعت داخل فریزر قرار دهید تا سرد و سفت شود.
پس از این مدت زمان از فریزر خارج کنید و به صورت رولی برش بزنید و سرو کنید ، میتوانید این شکلات خرمایی را با سلفون یا آلمینیوم بسته بندی و تا 1 – 2 ماه داخل فریزر نگهداری کنید و در زمانی که میخواهید از فریزر خارج کنید و برش بزنید و سرو کنید.
- دسته بندی دستور آشپزی : تنقلات و شکلات و لواشک
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
رئیس جمهور سیدابراهیم رئیسی سید ابراهیم رئیسی ایران بالگرد رئیسی ابراهیم رئیسی سقوط بالگرد رئیسی سقوط بالگرد دولت سیزدهم مجلس شورای اسلامی دولت
هلال احمر تهران پلیس سیل هواشناسی سلامت مشهد سیل مشهد سیلاب بارش باران آموزش و پرورش سازمان هواشناسی
خودرو قیمت دلار یارانه دلار قیمت خودرو بورس حقوق بازنشستگان ایران خودرو بازار خودرو قیمت طلا مالیات قیمت سکه
سینمای ایران سینما نمایشگاه کتاب لیلا حاتمی زری خوشکام علی حاتمی کتاب تلویزیون فیلم
قرآن ایلان ماسک مریخ
رژیم صهیونیستی غزه روسیه اسرائیل فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس چین اوکراین ترکیه نوار غزه
فوتبال لیگ برتر انگلیس استقلال لیگ برتر منچسترسیتی فدراسیون فوتبال بازی تراکتور بارسلونا باشگاه پرسپولیس اشکان دژاگه مهدی تاج
هوش مصنوعی ناسا گوگل هواپیما آیفون اپل تبلیغات اینترنت نمایشگاه ایران هلث
خواب استرس سازمان غذا و دارو کاهش وزن آلزایمر پزشک سلامت روان ویتامین دیابت