چهارشنبه, ۱۹ دی, ۱۴۰۳ / 8 January, 2025
طرز تهیه چیز کیک نارنگی | ایران کوک
- بیسکوئیت شورت برد 10 عدد
- کره آب شده 50 گرم
- رنده پوست نارنگی 2 عدد
- پنیر خامه ای 220 گرم
- شیر عسلی 1/2 فنجان
- رنده پوست نارنگی 2 عدد
- آب نارنگی تازه 6 قاشق (حدود 3 نارنگی)
- اسانس وانیل 2 قاشق چایخوری
- نارنگی 3 عدد
طرز تهیه: یک قالب مافین 12 عددی آماده کنید و کف آنها کاغذ مافین بگذارید. بیسکوئیت های شورت برد را داخل غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا تبدیل به خرده بیسکوئیت های ریزی شود. بیسکوئیت شورت برد بافت بسیار ترد و شکننده ای دارد؛ بنابراین اگر غذاساز ندارید می توانید انها را در یک زیپ لاک (کیسه پلاستیکی زیپ دار) بریزید و با کمک یک وردنه آنها را خرد کنید.
بیسکوئیت های خرد شده را در کاسه ای بریزید و با کره و رنده پوست نارنگی خوب مخلوط کنید ، تا زمانیکه ترکیب یکدست شود. سپس آنرا کنار بگذارید.
پنیر خامه ای را در کاسه ای بریزید و خوب هم بزنید تا بافتی نرم و یکدست پیدا کند. سپس شیر عسلی، رنده پوست نارنگی ،آب نارنگی و اسانس وانیل را اضافه کنید. مخلوط را هم بزنید تا بافتی کرمی و نرم و یکدست حاصل شود. سپس آنرا کنار بگذارید.
پوست نارنگی ها را کامل جدا کنید و با یک چاقوی تیز برشهایی افقی و نازک حدود نیم سانتی بزنید. ته هر قالب مافین یک برش نارنگی قرار دهید.
مایه پنیری را به طور مساوی در قالب ها و روی نارنگی ها بریزید. مانند شکل مایه را تا حدی بریزید که حدود 2/3 قالب را پر کند. قالب را به مدت 30 دقیقه در فریزر قرار دهید تا حدی که سفت شود اما هنوز کمی حالت کرمی داشته باشد.
مخلوط بیسکوئیتی را روی هر قالب بریزید، بطوریکه چیزی از مایه پنیری مشخص نباشد و تمام سطح را بپوشاند. با پشت قاشق کمی بیسکوئیت ها فشار دهید تا متراکم و منسجم شوند.
قالب را مجددا به مدت 2 ساعت داخل فریزر قرار دهید. سپس قالب را بیرون بیاورید و به کمک یک چاقوی کوچک با احتیاط چیزکیک ها را از قالب بیرون بیاورید و سر و ته روی یک ظرف قرار دهید، بطوریکه کاغذ بالای آن باشد. بعد به آرامی کاغذ را از چیزکیک جدا کنید. اجازه دهید 10 دقیقه در دمای محیط بمانند تا از سردی آن کاسته شود سپس سرو کنید .
نکته: چیز کیک ها را می توانید بنا به سلیقه تان بصورت یخ زده، نیم یخ زده یا نرم شده سرو کنید. اما اگر زیاد در دمای محیط بمانند ممکن است به راحتی متلاشی شوند و بافت منسجم خود را از دست بدهند.
اندازه بیسکوئیت های شورت برد می تواند متغیر باشد. به همین دلیل ممکن است تعداد بیسکوئیت های مورد نیاز از تعداد ذکر شده کمتر یا بیشتر شود. در هرصورت شما به دو فنجان بیسکوئیت خرد شده نیاز دارید.
بیسکوئیت شورت برد بدلیل بافت ترد و طعمی که دارد بهترین گزینه برای این چیزکیک است. اما شما می توانید آن را با بیسکوئیت های دیگر ( مانند بیسکوئیت کراکر یا ساقه طلایی) جایگزین کنید. دقت داشته باشید که اگر بیسکوئیتی که استفاده می کنید کم شیرین است کمی شکر به ترکیب استفاده کنید.
- برای: 12 نفر
- وعده: دسر, عصرانه, میان وعده
- دسته بندی دستور آشپزی : دسر, کیک
- مواد لازم : آبمیوه, بیسکوئیت, شیر عسلی, کره, نارنگی, وانیل
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست