سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

شیرینی نارگیلی


شیرینی نارگیلی

در یک ظرف استیل، سفیده تخم‌مرغ، ‌شکر و نمک را بریزید و ظرف را روی قابلمه آب در حال جوش قرار دهید و مواد داخل ظرف استیل را هم بزنید.

مواد لازم

۴ عدد سفیده تخم‌مرغ درشت

یک پیمانه شکر

یک قاشق چایخوری پودر وانیل

نصف پیمانه آرد

۲.۵ پیمانه پودر نارگیل

طرز تهیه

۱. فر را با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید.

۲. در یک ظرف استیل، سفیده تخم‌مرغ، ‌شکر و نمک را بریزید و ظرف را روی قابلمه آب در حال جوش قرار دهید و مواد داخل ظرف استیل را هم بزنید.

۳. وقتی مخلوط گرم شد،‌ آن را از روی حرارت بردارید، پودر وانیل، آرد و پودر نارگیل را درون آن بریزید. درب ظرف حاوی مخلوط را بگذارید و حدود یک ساعت آن را درون یخچال قرار دهید.

۴. روی سینی فر، ‌کاغذ مخصوص شیرینی‌پزی را قرار دهید و به اندازه یک قاشق، یک قاشق از خمیر بردارید و به فاصله ۲.۵ سانتی‌متر از هم، آن‌ها را روی کاغذ مخصوص،‌ بچینید.

۵. آن‌ها را به اندازه ۲۰- ۱۵ دقیقه بپزید تا طلایی شوند.

۶. سینی را از فر خارج کنید، در همان جایی که قرار دارند به مدت ۱۰ دقیقه صبر کنید تا خنک شوند.