دوشنبه, ۱ مرداد, ۱۴۰۳ / 22 July, 2024
طرز تهیه جوجه کباب با سس سویا | ایران کوک
![طرز تهیه جوجه کباب با سس سویا | ایران کوک](/web/imgs/29/72/b7tqg1.jpeg)
- کنجد بو داده 2 قاشق غذاخوری
- پیازچه ریز خرد شده 1 قاشق غذاخوری
- پودر فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
- رنده پوست لیموترش 1/2 قاشق چایخوری
- نمک به میزان دلخواه
- شکر قهوه ای 1/3 فنجان
- سس سویا 1/3 فنجان
- سرکه سیب 1/4 فنجان
- ران مرغ بدون استخوان 250 گرم
- روغن گیاهی برای کباب کردن
-
320 کالری
-
10 گرم چربی
-
28 گرم پروتئین
-
22 گرم کربوهیدرات
طرز تهیه: کنجد، فلفل قرمز، پیازچه خرد شده و رنده پوست لیمو را در یک کاسه بریزید و ترکیب کنید. به میزان دلخواه نمک اضافه کنید و آن را مزه دار کنید.
شکر قهوه ای، سرکه سیب و سس سویا را در یک قابلمه کوچک بریزید و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند. سپس 1/4 فنجان از مایع را داخل یک کیسه پلاستیکی زیپ دار (زیپ کیپ) بریزید. ران های مرغ را از طول برش بزنید و نصف کنید. تکه های مرغ را داخل زیپ کیپ قرار دهید و خوب ماساژ دهید تا سس به خورد مرغ ها برود. اجازه دهید مرغ ها به مدت حداقل 2 ساعت تا 12 ساعت داخل سس ماریناد باقی بمانند تا خوب مزه دار شوند.
در این فاصله، قابلمه حاوی باقیمانده سس ماریناد را روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید. سس را حدود 8-10 دقیقه حرارت دهید تا حجم سس به نصف برسد و سس غلیظ و چسبنده شود.
دستگاه گریل را روی حرارت متوسط قرار دهید.( برای کباب کردن روی ذغال، ذغال ها را در یک سمت کپه کنید، برای گریل گازی بسته به نوع دستگاه یک یا دو شعله را خاموش کنید) 6-8 سیخ نازک (سیخ جگر) آماده کنید و آن ها را با کمی روغن چرب کنید. برش های مرغ را به درازا به سیخ بکشید، بطوریکه سیخ چند بار از پشت و روی مرغ عبور کند. سپس کمی مرغ را با دست جمع کنید تا فشرده و متراکم شود.
سیخ ها را روی حرارت قرار دهید و هر چند دقیقه یک بار با قلمو کمی سس روی آن ها بمالید. حدود 4 دقیقه جوجه ها را کباب کنید تا در برخی گوشه ها نیم سوز شوند. سپس سیخ ها را بچرخانید تا طرف دیگر نیز کباب شود. به طرف دیگر نیز سس بمالید و 4 دقیقه دیگر جوجه ها را کباب کنید تا در نهایت جوجه ها گریل شوند و سس روی آن حالت صیقلی و براق پیدا کند.
جوجه ها را از روی حرارت بردارید. کمی آب لیمو و کنجد و پیازچه خرد شده روی آن ها بریزید و بلافاصله بصورت گرم سرو کنید.
نکته: می توانید ماریناد کردن جوجه ها ( خواباندن در سس) را از شب قبل انجام دهید تا در وقت صرفه جویی شود. اما دقت داشته باشید که قبل از کباب کردن جوجه ها به دمای محیط برسند.
شکر قهوه ای علاوه بر طعم خاصی که دارد باعث تیره تر شدن رنگ جوجه ها می شود و بهترین گزینه برای این غذاست . اما اگر به شکر قهوه ای دسترسی ندارید می توانید از شکر سفید استفاده کنید. در اینصورت از مقدار کمتری شکر( 1/4 فنجان) استفاده کنید، زیرا شیرینی شکر سفید بیشتر از شکر قهوه ای است.
- برای: 4 نفر
- حاضر است در : 10 دقیقه
- وعده: شام, نهار
- دسته بندی دستور آشپزی : انواع کباب و کوفته, غذاهای گوشت و مرغ
- مواد لازم : پیازچه, سرکه سیب, سس سویا, شکر قهوه ای, فلفل قرمز, کنجد, لیمو ترش بزرگ, مرغ
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
ویدیوهای آموزشی هفتم
مسعود پزشکیان ایران دولت چهاردهم مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم رهبر انقلاب پزشکیان دولت محمدجواد ظریف رئیس جمهور مجلس انتخابات
تهران اهواز شهرداری تهران شورای شهر تهران هواشناسی اربعین تب دنگی پشه آئدس سازمان هواشناسی وزارت بهداشت قتل پلیس
واردات خودرو خودرو قیمت خودرو بازار خودرو قیمت دلار ایران خودرو حقوق بازنشستگان مالیات قیمت طلا برق بازنشستگان سایپا
بازی مهران مدیری حسین انتظامی سعید راد تلویزیون سینمای ایران فضای مجازی عاشورا کربلا محرم دفاع مقدس رسانه ملی
هوش مصنوعی دانش بنیان فناوری حوزه علمیه دانشگاه آزاد اسلامی اختلال جهانی باتری
جو بایدن دونالد ترامپ آمریکا رژیم صهیونیستی یمن اسرائیل فلسطین غزه روسیه چین جنگ غزه ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس استقلال نقل و انتقالات لیگ برتر باشگاه پرسپولیس لیگ برتر ایران نقل و انتقالات لیگ برتر باشگاه استقلال المپیک 2024 پاریس المپیک تراکتور
اینترنت ایلان ماسک تبلیغات سرعت اینترنت همستر کامبت فیلترینگ گوگل ویندوز ناسا سامسونگ تلگرام
خواب دیابت فشار خون مغز افسردگی ویتامین چای قند بیماری تب دنگی