پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
رول استیک با سس بالزامیک | ایران کوک
- راسته گوساله ورقه شده 8-10 برش نازک
- روغن زیتون بکر
- نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه
- رزماری تازه 1 دسته
- فلفل دلمه ای سبز 1 عدد
- فلفل دلمه ای قرمز 1 عدد
- کدو سبز 1 عدد متوسط
- پیاز 1 عدد متوسط
- قارچ 3-4 عدد
- سیر ریز خرد شده 1 حبه
- سرکه بالزامیک 1/4 فنجان
- شکر 2 قاشق چایخوری
- آب گوشت 1/4 فنجان
رول استیک با سس بالزامیک روشی ابتکاری و جدید برای طبخ یک استیک لذیذ و خوشمزه است. سبزیجات رنگارنگ داخل رول علاوه بر طعم فوق العاده، زیبایی چشم نوازی به این استیک ها می دهند. استیک رول شده گزینه بسیار مناسبی برای میهمانی و مجالس است.
طرز تهیه: برش های گوشت را با بیفتک کوب کمی بکوبید تا پهن شود. سپس دو طرف برش ها روغن زیتون بمالید و با نمک، فلفل سیاه و رزماری تازه و خرد شده مزه دار کنید.
فلفل دلمه ای ها، قارچ، کدو سبز و پیاز را خلالی برش بزنید و خرد کنید. ماهیتابه بزرگی را روی حرارت متوسط قرار دهید و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون داخل آن بریزید.
وقتی روغن داغ شد سبزیجات خرد شده را داخل ماهیتابه بریزید و تفت دهید تا کمی نرم شوند. سبزیجات را به میزان دلخواه با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید.
کمی از سبزیجات را بصورت عمودی انتهای یک برش استیک قرار دهید. سپس استیک را رول کنید و با خلال دندان آن را محکم کنید. به همین ترتیب بقیه استیک ها را نیز رول کنید و کنار بگذارید.
برای تهیه سس بالزامیک و رزماری، شیرجوشی را روی حرارت متوسط قرار دهید و کمی روغن زیتون داخل آن بریزید. سیر خرد شده را داخل آن بریزید و چند دقیقه تفت دهید تا عطر سیر بلند شود. سرکه بالزامیک، شکر و 2 شاخه رزماری به سیر اضافه کنید و حرارت دهید تا به جوش بیاید.
حرارت را کم کنید و حدود 4-5 دقیقه سس را حرارت دهید تا غلیظ شود. آب گوشت را اضافه کنید و اجازه دهید حدود 15 دقیقه دیگر سس را حرارت دهید. در آخر شاخه های رزماری را خارج کنید.
گریل را آماده کنید و هر طرف رول ها را 2 دقیقه گریل کنید. بنا به ذائقه تان می توانید استیک ها را کمتر یا بیشتر بپزید. رول استیک را در ماهیتابه نیز می توانید آماده کنید. در اینصورت کف یک ماهیتابه نچسب را با کمی روغن چرب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید. سپس رول ها را داخل ماهیتابه قرار دهید و سرخ کنید.
رول های استیک را در ظرف مناسب بچینید و سس بالزامیک را روی آن ها بریزید. این استیک های خوشمزه را بلافاصله بصورت گرم سرو کنید.
- برای: 6 نفر
- حاضر است در : 45 دقیقه
- وعده: شام, نهار
- دسته بندی دستور آشپزی : غذاهای گوشت و مرغ
- مواد لازم : آب گوشت, رزماری, روغن زیتون, سرکه بالزامیک, سیر, شکر, فلفل دلمه ای, قارچ, کدوسبز, گوشت
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست