دوشنبه, ۱۳ اسفند, ۱۴۰۳ / 3 March, 2025
طرز تهیه پاستا لینگوئینی با میگو فلفلی و رازیانه | ایران کوک

- پاستای لینگوئینی (یا هر نوع ماکارونی رشته ای) 175 گرم
- غده رازیانه 1 بوته بزرگ
- فلفل قرمز 1 عدد
- گوجه ی گیلاسی 100 گرم
- لیمو ترش 1 عدد
- میگوی درشت پاک شده 200 گرم
- دانه ی رازیانه 1/4 قاشق چایخوری (اختیاری)
- جعفری 1 مشت
- سیر 2 حبه
- نمک و فلفل سیاه به مقدار دلخواه
پاستا لینگوئینی با میگو فلفلی و رازیانه
این غذای خوشمزه در ایتالیا بسیار طرفدار دارد. می توانید در زمستان بجای میگو از سوسیس استفاده کنید و سس را با کنسرو گوجه فرنگی بجوشانید.
طرز تهیه: یک قابلمه ی بزرگ بردارید و آب و نمک را در آن به جوش بیاورید. پاستا را به آن اضافه کنید، وقتی نرم شد آن را هم بزنید و اجازه دهید 8 تا 10 دقیقه یعنی تا زمانی که ترد شود بجوشد.
هنگامی که پاستا در حال پختن است، رازیانه را نصف کرده و لایه های سفت درونی آن را خارج کنید. اگر بخواهید می توانید مغز آن را نیز در بیاورید. رازیانه ها را نازک برش بزنید. اگر مقدار برگه ها زیاد شده مقداری را کنار بگذارید.
روغن را در یک ماهیتابه ی بزرگ حرارت دهید،سپس رازیانه های تازه را به آن بیفزایید. آن ها به مدت ده دقیقه روی حرارت متوسط بپزید، مدام هم بزنید تا زمانی که نرم و شیرین و طلایی شود.
زمانی که انتظار پخت را می کشید، سیر و فلفل را به قطعات ریز خرد کنید. اگر میخواهید دانه های فلفل قرمز را درآورید. بهترین راه برای این کار خراشیدن وسط فلفل توسط قاشق چایخوری است. جعفری را درشت خرد کرده و لیمو را چهار قاچ کنید.
سیر، فلفل قرمز، دانه های رازیانه و گوجه های گیلاسی را به ظرف اضافه کنید. بگذارید تا 2 دقیقه یا تا زمانی که عطر آن بلند شود و پوست گوجه ها شروع به ترکیدن کند بپزد. اکنون میگوها را اضافه کرده و بگذارید 3 دقیقه یا تا زمانی که رنگ میگوها کاملا تغییر کند بپزد. مقداری از آب پخت پاستا را نگه دارید، بقیه را آب کش کنید.
پاستا ، 5 قاشق سوپخوری از آب پخت، جعفری و برگ های رازیانه را به ماهیتابه ی میگو بیفزایید، سپس آب دوقاچ از لیموها را بگیرید. آن را کاملا با نمک و فلفل مزه دار کرده و همه ی مواد را با هم قاطی کنید. در صورت نیاز طعم آن را با افزودن کمی آب لیمو، نمک یا فلفل اصلاح کنید. مقدار کمی روغن و باقی مانده ی قاچ های لیمو را هنگام سرو استفاده کنید.
- برای: 2 نفر
- حاضر است در : 25 دقیقه
- وعده: شام, نهار
- دسته بندی دستور آشپزی : ماکارونی | پاستا | لازانیا
- مواد لازم : پاستا, جعفری, رازیانه, سیر, گوجه فرنگی, لیمو ترش بزرگ, میگو
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست