دوشنبه, ۲۴ دی, ۱۴۰۳ / 13 January, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه ادویه مخصوص پای سیب | ایران کوک
مواد لازم
- دارچین 4 قاشق چایخوری
- جوز هندی 2 قاشق چایخوری
- پودر هل 1 قاشق چایخوری
ادویه مخصوص پای سیب
طرز تهیه: پودر دارچین، پودر هل و پودر جوز هندی را در کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید. سپس در شیشه کوچکی بریزید و درب آن را محکم کنید. شیشه ادویه را در جای خنک و دور از نور آفتاب نگهداری کنید تا عطر ادویه ها از بین نرود.
نکته: تهیه ادویه بصورت خانگی به مراتب ارزانتر و به صرفه تر و از لحاظ عطر و طعم نیز کیفیت بهتری خواهد داشت. می توانید این ادویه را در اندازه های بیشتر تهیه کنید و در شیشه نگهداری کنید.
این ادویه چاشنی فوق العاده ای برای سیب است. بنابراین بهترین ادویه برای پای سیب و انواع کیک (مانند کیک سیب و دارچین و کیک سیب و گردو) ، شیرینی و دسر است که با سیب تهیه می شوند.
- دسته بندی دستور آشپزی : سس و چاشنی و ادویه
- مواد لازم : جوز هندی, دارچین, هل
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست