دوشنبه, ۲۴ دی, ۱۴۰۳ / 13 January, 2025
مجله ویستا

انواع مصلحات غذایی


انواع مصلحات غذایی

به طور کلی دو دسته مصلح غذایی داریم؛ یکی مصلحات عمومی یا مزاجی و دیگری مصلحات تخصصی یا ذاتی است.

به طور کلی دو دسته مصلح غذایی داریم؛ یکی مصلحات عمومی یا مزاجی و دیگری مصلحات تخصصی یا ذاتی است.

اما مصلحات غذایی عمومی: همان طور که از نام آن ها پیداست از نظر مزاجی حالتی ضدمزاج مواد اصلی خورده شده را دارند. به عنوان مثال خود شما می دانید که ماست طبع سرد و مزاج سرد و تری دارد، لذا برای مقابله با عوارض سردی آن باید از مصلح مزاجی گرم و برای مقابله با عوارض تری آن باید از مصلح مزاجی خشک استفاده کنیم.

حال هر چیز خوراکی غیرسمی که طبع گرم و مزاج گرم و خشکی داشته باشد، می تواند در صف مصلحات ماست قرار بگیرد مانند زنیان، انیسون، پونه، نعناع، آویشن و نظایر آن.