جمعه, ۲۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 14 February, 2025
طرز تهیه پن کیک ماهی سالمون - آموزش کوکو با ماهی | ایران کوک
پن کیک سالمون
روغن زیتون 3 قاشق . پیاز کوچک ریز شده 1 عدد . فلفل قرمز ریز شده 2 قاشق
کرفس ریز شده 2 قاشق . نخود فرنگی پخته 1 قاشق . فیله بزرگ ماهی سالمون 1 قطعه
سس مایونز 1/4 لیوان . سیر رنده شده 2 حبه . آرد سوخاری 1/4 لیوان . سس خردل 1 قاشق چایخوری
ادویه غذاهای دریایی نوک قاشق چایخوری . نمک . فلفل
طرز تهیه: 1 قاشق روغن زیتون در تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. پیاز ، فلفل و کرفس را درون آن خوب تفت دهید. کمی نمک اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه این مخلوط را روی حرارت هم بزنید. نخود فرنگی را اضافه کنید و کمی تفت دهید.
فیله ماهی را به قطعات ریز خرد کنید و سپس به کمک یک ساتور یا چاقوی بزرگ روی فیله ها بکوبید تا له و ریز شوند.
فیله ها، مخلوط پیاز و بقیه ی مواد را در یک کاسه بزرگ بریزید و خوب باهم مخلوط کنید. حال روی مواد را بپوشانید و به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار دهید.
سپس 2 قاشق روغن کف تابه بریزید و ازمواد پن کیک بردارید و به شکل دایره ای داخل تابه سرخ کنید.
- دسته بندی دستور آشپزی : کوکو | کتلت
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست