یکشنبه, ۱۷ تیر, ۱۴۰۳ / 7 July, 2024
طرز تهیه تارت خامه ای جاوا
![طرز تهیه تارت خامه ای جاوا](/web/imgs/29/16/of1as1.jpeg)
- پاستری تارت
- شکلات نیمه شیرین (ساده) خرد شده 60 گرم
- کره 3 قاشق سوپخوری
- خامه زده شده 60 میلی لیتر
- شربت ذرت سبک 1 قاشق چایخوری
- شکر 180 گرم
- نشاسته ی ذرت (آرد ذرت) 3 قاشق سوپخوری
- قهوه آماده 2 قاشق چایخوری
- شیر 420 گرم
- شکلات نیمه شیرین (ساده) خرد شده 75 گرم
- عصاره ی وانیل 1/2 قاشق چایخوری
- خامه ی زده شده برای سرو 120 میلی لیتر
- تراشه های شکلات برای تزئین
طرز تهیه: فر را از قبل تا دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کنید.
پاستری را طبق دستور آماده کنید. آن را به شکل یک دایره ی 32 سانتی رول کنید. پاستری را در یک قالب تارت 28 سانتی متری که کف آن متحرک باشد جای دهید و آن را به دیواره های شیار دار قالب بفشارید و لبه های آن را با لبه ی قالب تنظیم کنید و ببرید. سوارخ هایی در پاستری ایجاد کنید. روی آن را با فویل آلومینیومی ضخیم بپوشانید و ده دقیقه بپزید. فویل را بردارید و 5 تا 10 دقیقه ی دیگر بپزید یا تا زمانی که قهوه ای روشن شود. قالب تارت را روی توری فلزی قرار دهید تا خنک شود.
در این زمان در یک دیگ بخار پز دو طبقه یا کاسه ی پیرکسی که روی قابلمه ی آب جوش می گذارید (تماس پیدا نکند) ، 60 گرم از شکلات و یک قاشق کره را روی حرارت ذوب کنید. در یک قابلمه ی ضخیم 60 میلی لیتر خامه ی زده شده و شربت ذرت را مخلوط کنید. آن را به آرامی به جوش بیاورید. حرارت را کم کنید و بگذارید 2 دقیقه ی دیگر بپزد. آن را از روی حرارت بردارید با مخلوط شکلات قاطی کنید. اجازه دهید در دمای اتاق سرد شود. مخلوط سرد شده را روی سطح پاستری تارت بمالید.
در یک قابلمه ی متوسط شکر، آرد ذرت و گرانول های قهوه را مخلوط کنید. شیر را به آن بیفزایید و آن را روی حرارت متوسط بپزید و هم بزنید تا زمانی که مخلوط غلیظ شده و غل بزند. دو دقیقه ی دیگر نیز آن را حرارت دهید و هم بزنید. ظرف را از روی حرارت بردارید. به تدریج حدود نیمی از مخلوط داغ را روی زرده های تخم مرغِ زده شده بریزید و هم بزنید. همه ی مواد را به قابلمه برگردانید. آن را حرارت دهید و هم بزنید تا غل بزند. حرارت را کم کنید.
آن را دو دقیقه ی دیگر حرارت دهید و هم بزنید. از روی حرارت بردارید. 75 گرم شکلات خرد شده، 2 قاشق سوپخوری کره ی باقی مانده و وانیل را مخلوط کنید تا زمانی که شکلات ذوب شود. آن را روی نان پاستری بریزید. سطح آن را با کیسه فریزر بپوشانید. 4 تا 24 ساعت آن را سرد کنید یا تا زمانی که سفت شود. هنگام سرو با دقت کیسه فریزر و دیواره ی قالب را بردارید. خامه ی زده شده را با قیف روی پای بریزید. آن را با تراشه های شکلات تزئین کنید.
- برای: 8 نفر
- وعده: عصرانه
- دسته بندی دستور آشپزی : پای و تارت
- مواد لازم : آرد, تخم مرغ, خامه, شکر, شکلات, کره, وانیل
مسعود پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 پزشکیان سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم ایران انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ انتخابات 1403 دولت چهاردهم رئیس جمهور
تهران قتل شهرداری تهران هواشناسی سرقت پلیس راهور پلیس سازمان هواشناسی آموزش و پرورش سلامت محیط زیست گرما
خودرو قیمت دلار بانک مرکزی بورس قیمت طلا واردات خودرو حقوق بازنشستگان قیمت خودرو دلار دولت سیزدهم بازار خودرو قیمت سکه
ماه محرم سینمای ایران عاشورا تئاتر سریال تلویزیون رامبد جوان هنرمندان سینما الناز شاکردوست کتاب فیلم
کنکور ۱۴۰۳
رژیم صهیونیستی روسیه آمریکا جنگ غزه انگلیس جو بایدن فلسطین غزه دونالد ترامپ حماس ولادیمیر پوتین حزب الله لبنان
فوتبال استقلال پرسپولیس یورو 2024 تیم ملی آلمان باشگاه پرسپولیس تیم ملی اسپانیا علیرضا بیرانوند لیگ برتر کریستیانو رونالدو ترکیه خوان کارلوس گاریدو
هوش مصنوعی تبلیغات فناوری سامسونگ ناسا ایلان ماسک امنیت سایبری آیفون
سرطان رژیم غذایی کاهش وزن کمردرد دیابت