دوشنبه, ۲۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 10 February, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه سالاد بادام زمستانی - آموزش سس مخصوص | ایران کوک
![طرز تهیه سالاد بادام زمستانی - آموزش سس مخصوص | ایران کوک](/web/imgs/29/14/q44221.jpeg)
مواد لازم
- شکر 1/3 لیوان
- آبلیمو 4 قاشق
- سس خردل 2 قاشق
- نمک نصف قاشق چایخوری
- روغن کنجد 4 قاشق
- دانه خشخاش 1 قاشق
- کشمش 1/4 لیوان
- سیب خرد شده 1 عدد
- کاهو خرد شده نصف یک بوته
- پنیر سوئیسی رنده شده 200 گرم
- بادام هندی 3/4 لیوان
سالاد بادام زمستانی
طرز تهیه: میکسر را آماده کنید و شکر، آبلیمو، سس خردل و نمک را در آن بریزید تا خوب مخلوط شوند. روغن کنجد و دانه های خشخاش را به مخلوط اضافه کنید و کمی هم بزنید تا دانه ها در تمام قسمتهای سس پخش شوند.
در کاسه سالاد، کاهو، پنیر، بادام هندی، کشمش و سیب خرد شده را بریزید و باهم مخلوط کنید. سس را روی سالاد بریزید و باهم خوب مخلوط و سپس نوش جان کنید.
- برای: 4 نفر
- حاضر است در : 15 دقیقه
- وعده: پیش غذا, میان وعده
- دسته بندی دستور آشپزی : سالاد و اردور
- مواد لازم : آبلیمو, بادام هندی, پنیر سوئیسی, دانه خشخاش, سس خردل, سیب, شکر, کاهو, کشمش
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست