چهارشنبه, ۱۵ اسفند, ۱۴۰۳ / 5 March, 2025
مربای سیب - طرز تهیه مربای سیب خانگی | ایران کوک
مربای سیب
سیب 1 کیلو . شکر 1 کیلو . گلاب 1/2 فنجان . آبلیمو 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه : سیب ها را پوست بگیرید و خرد کنید سپس بهمراه 4 لیوان آب درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا سیب ها بپزند و کمی نرم شوند.
سیب های نرم شده را در صافی بریزید و پس از اینکه اب اضافی شان خارج شد کناری بگذارید.
آبی که سیب ها را در ان پخته بودید با شکر مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا چند دقیقه بجوشد ، پس از اینکه شکر درون اب حل شد و چند جوش خورد میتوانید سیب ها را اضافه کنید ، اجازه دهید مربا غلیظ شود.
پس از اینکه مربا دارای غلظت مناسبی شد گلاب و ابلیمو را اضافه کنید ، چند دقیقه دیگر نیز بگذارید مربا بجوشد سپس از روی حرارت بردارید و پس از خنک شدن درون شیشه بریزید و در یخچال قرار دهید.
نکته : چنانچه نمیخواهید رنگ سیب ها تیره شود باید در زمان پوست کردن سیب ها را داخل کاسه ابی که با مقداری سرکه مخلوط شده است قرار دهید و داخل کاسه سیب ها را پوست بگیرید و خرد کنید.
- دسته بندی دستور آشپزی : انواع مربا مارمالاد
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست