جمعه, ۲۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 14 February, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه کرپ فرانسوی | ایران کوک
![طرز تهیه کرپ فرانسوی | ایران کوک](/web/imgs/29/13/xrzfm1.jpeg)
مواد لازم
- آرد 1 فنجان
- شکر 1 قاشق چایخوری
- نمک 1/4 قاشق چایخوری
- تخم مرغ 3 عدد
- شیر 2 فنجان
- کره 2 قاشق
- میوه دلخواه
- خامه
اطلاعات مواد مغذی
-
94 کالری برای هر نفر
-
4.1 گرم چربی
-
10.3 گرم کربوهیدرات
-
4 گرم پروتئین
کرپ فرانسوی
طرز تهیه: آرد، شکر و نمک را باهم در ظرفی الک کنید و آنها را کنار بگذارید. در یک کاسه مناسب تخم مرغ و شیر را باهمزن برقی خوب هم بزنید. مخلوط آرد را به محتوای کاسه اضافه کنید. کره آب شده را نیز بریزید و هم بزنید.
یک تابه متوسط را روی حرارت متوسط و ملایم قرار دهید. هنگامی که تابه حاضر شد، 2 قاشق از مایه کرپ را در وسط تابه بریزید. سپس کرپ را برگردانید. وقتی کرپ کمی قهوه ای رنگ شد می توانید آن را از روی تابه بردارید.
کرپ را می توانید با میوه مورد علاقه تان و خامه سرو کنید.
- برای: 12 نفر
- حاضر است در : 35 دقیقه
- وعده: صبحانه
- دسته بندی دستور آشپزی : املت و کرپ
- مواد لازم : آرد, تخم مرغ, خامه, شکر, شیر, کره, میوه
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست