پنجشنبه, ۲۷ دی, ۱۴۰۳ / 16 January, 2025
خواص گوشت کبوتر در درمان بیماری ها
کبوتر از پرندگانی است که گهگاه گوشت آن مورد استفاده انسان قرار میگیرد. گوشت کبوتر از لحاظ غذایی ارزشمند و از نظر مواد حیاتی غنی و سرشار است.
جالب است بدانید کلسیم گوشت کبوتر از کلسیم گوشت سایر پرندگان بیشتر است و از همین رو نه تنها غذای خوبی برای کودکان به حساب میآید، بلکه در مورد بهبود رشد و نمو آنها حکم یک دارو را دارد. همچنین از انجا که گوشت کبوتر از یک سو مواد مورد نیاز بدن را در بر دارد و از طرف دیگر مقدار چربی آن کم است، در همه سن و سالی میتوان آن را مورد استفاده قرار داد. تقویت هوش، درمان فراموشی در دوران سالمندی، کاهش کلسترول و فشار خون بالا و پیشگیری از امراض قلبی از خواص گوشت کبوتر در درمان بیماری ها است. در ادامه این مطلب تعدادی از مهمترین خواص گوشت کبوتر در درمان بیماری ها گردآوری شده است. با وب همراه باشید.
مشخصات گوشت کبوتر
گوشت
کبوتر را بهعنوان یک غذای سالم و مغذی میتوان مصرف کرد؛ البته نه هر کبوتری. البته
لازم به توضیح است، تمامکبوتران حلال
گوشتند اما منظور ما از
مصرف گوشت کبوتر مصرف گوشت کبوترانی است که در نژادهای گوشتی پرورش می یابند و
منظورکبوتران پروازییا زینتی نیستند. پرورش کبوتر از
زمان به دنیا آمدن تا هنگام ذبح، یک ماه طول میکشد. بنابراین سهولت در پرورش آن،
امتیازی است که تولید و پرورش گوشت کبوتر را امکانپذیر میسازد.
خواص گوشت کبوتر (طبیعت و خواص درمانی)
گوشت کبوتر طبیعت گرم و خشک دارد و پروتئینش در اندازه بسیار زیادی تجمع یافته و غنیترین گوشت از نظر آهن محسوب می شود. برخی از مهمترین خواص گوشت کبوتر عبارتند از:
- از مهمترین خواص گوشت کبوتر در دوران بارداری کمک به تقویت و افزایش هوش جنین است و به همراه آن موجب افزایش قوای جسمی مادر نیز میگردد.
- مصرف گوشت کبوتر موجب تقویت قوای جنسی شده و درمان موثری برای اختلال زود انزالی محسوب میگردد.
- از دیگر خواص گوشت کبوتر درمان فراموشی یا آلزایمر در دوران سالمندی بوده، به طور کلی مصرف این گوشت فرد را از ابتلا به آلزایمر مصون میدارد.
- از خواص گوشت کبوتر در طب سنتی تقویت سیستم گردش خون میباشد. امروزه ثابت شده مصرف این گوشت از ابتلا به بیماری های قلبی می کاهد و با کاهش کلسترول و فشار خون در افزایش سلامت قلب موثر است.
- خوردن گوشت کبوترانی که در نژاد گوشتی هستند به درمان رعشه کمک می کند و از لقوه جلوگیری می نماید و علاوه بر آن کلیه ها را تقویت می کند.
- کمک به رشد سریع و به حرف افتادن کودکان یکی دیگر از مهمترین مشخصات و خواص گوشت کبوتر است.
- کمک به درمان و رفع کم خونی به ویژه در دختران نوجوان و زنان باردار از دیگر خواص گوشت کبوتر و فواید درمانی مصرف گوشت این پرنده است.
ارزش غذایی گوشت کبوتر
گوشت کبوتر از لحاظ غذايي داراي ارزش بالایی بوده و درصد چربي آن بسيار پايين است. غني از املاح معدني نظير کلسيم، پتاسيم و منيزيم مي باشد. کلسيم گوشت کبوتر نسبت به گوشت ديگر پرندگان زيادتر است. به طور کلی هر یک صد گرم گوشت کبوتر 23 گرم مواد آلبومینی، معادل 1 تا 3 گرم چربی، و حدود 85/0 گرم مواد معدنی شامل کلسیم و فسفر به مقدار زیاد و نیز پتاسیم و منیزیم را در بر میگیرد.
مضرات گوشت کبوتر (موارد احتیاطی و منع مصرف)
از نظر بسیاری از متخصصان طب سنتی بهترین گوشت در بین گوشت پرندگان، گوشت کبوتر است چرا که غذای این پرنده بسیار سالم است و به دلیل چربی کم و عناصر غذایی بسیار، مصرف آن برای همه سنین مناسب بوده و عارضه خاصی برای آن گزارش نشده است. با این وجود توصیه میشود افراد دارای مزاج گرم از زیادهروی در مصرف گوشت کبوتر پرهیز کنند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست