پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024


مجله ویستا

طرز تهیه نان خرمایی خانگی با موز


نان خرمایی نوعی نان شیرینی سنتی است که گزینه‌ای مناسب برای وعده‌های صبحانه یا عصرانه به شمار می‌رود. نان خرمایی از ترکیب خرما، آرد گندم، شکر، روغن، تخم‌مرغ، روغن کرمانشاهی و ... تهیه می‌شود.
نان خرمایی کرمانشاهی یکی از چندین سوغات‌ مشهور و بسیار پرطرفدار کرمانشاه است که برای تهیه آن، خرمای هسته‌گرفته را له کرده و به‌ وسیله خمیری که از آرد گندم تهیه می‌کنند، پوشش داده و درون فر می‌پزند . ادویه مورد نیاز برای تهیه نان خرمایی کرمانشاهی زیره است. این شیرینی هم‌خانواده کلمپه کرمانی می‌باشد. 
در اینجا اما قصد داریم طرز تهیه نان خرمایی با موز را به شما آموزش دهیم که یکی از نان شیرینی‌های خوشمزه و محبوب بین‌المللی است و بسیار مقوی و سالم است.

مواد لازم برای تهیه نان خرمایی با موز:

آرد سفید225 گرم
کره120 گرم
بیکینگ پودر1 ق چای خوری
شکر دانه ریز75 گرم
خرما بدون هسته125 گرم
موز له شده2 عدد
تخم مرغ2 عدد
عسل2 ق غذاخوری


	طرز تهیه نان خرمایی خانگی با موز | وب

طرز تهیه نان خرمایی با موز:

  1. برای تهیه نان خرمایی با موز ابتدا باید کف یک قالب 900 گرمی مخصوص نان را چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید.
  2. آرد سفید را در یک کاسه الک کرده و به همراه کره با نوک انگشت ورز بدهید تا به شکل خرده‌های نان دربیاید.
  3. اکنون تخم‌مرغ‌های زده‌شده، موز، خرمای خردشده، عسل و شکر را به مواد خشک اضافه نموده و خوب مخلوط کنید تا از ترکیب آن‌ها خمیر نرمی بدست بیاید.
  4. مخلوط بدست آمده را با استفاده از یک قاشق در قالب نان بریزید و با یک کاردک سطح آن را صاف و یکدست نمایید.
  5. قالب را در فری که از قبل گرم شده روی 160 درجه سانتی‌گراد یا 325 درجه فارنهایت و یا عدد 3 فرهای گازی به مدت یک ساعت بپزید تا سطح آن طلایی شود. نشانه پخته‌شدن کیک این است که اگر سیخی را درون آن فرو ببرید، مواد کیک به آن نچسبد و تمیز بیرون بیاید.
  6. اجازه بدهید تا کیک درون قالب کمی سرد شود و سپس آن را روی سینی مشبک فلزی برگردانید تا کاملا خنک شود.
  7. نان خرمایی با موز آماده است. می‌توانید آن را به قطعات برش‌های ضخیم ببرید و به صورت سرد یا گرم سرو کنید.

گردآوری: گروه آشپزی وب