سه شنبه, ۲۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 11 June, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه ترافل شکلاتی با کیک


ترافل شکلاتی با کیک، شاهکاری است که می‌توان آن را بر روی کیک شکلاتی ریخت و یا به شکل توپ‌های شکلاتی کوچک درآورد. این شیرینی خوشمزه برای افرادی که شکلات دوست دارند، گزینه بسیار مناسبی است. برای درست کردن ترافل شکلاتی خانگی خوشمزه و جلوگیری از پاشیدن آن به مقداری خامه، کره و شکلات با کیفیت نیاز دارید. ترافل شکلاتی را می‌توان به راحتی و در کمترین زمان در خانه تهیه و از آن به عنوان یک دسر خوشمزه بعد از شام استفاده کرد.


طرز تهیه ترافل شکلاتی با کیک | وب


طرز تهیه ترافل شکلاتی

مواد لازم برای تهیه ترافل شکلاتی
شکلات خالص 350 گرم
کره 100 گرم
خامه پرچرب 300 میلی لیتر (معادل 1/4+1 پیمانه)
خرده کیک ساده 75 گرم (معادل 1/4+1 پیمانه)
عرق بهارنارنج 3 قاشق غذاخوری

دستور تهیه:

  1. کره و خامه را داخل ظرفی ریخته و در ماکروفر قرار دهید تا گرم شوند. همچنین می‌توانید از روش بن ماری و با استفاده از بخار آب کره و خامه را گرم کنید.
  2. شکلات را با چاقو تکه تکه کنید و سپس خامه داغ را روی آن بریزید، اجازه دهید تا گرمای خامه، شکلات را آب کند و سپس آن‌ها را با استفاده از یک قاشق چوبی با هم ترکیب کنید.
  3. ۳۰ دقیقه فرصت دهید تا مخلوط حاصل خنک شود، سپس خرده کیک‌ها و عرق بهار نارنج را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند.
  4. ترکیب شکلات را در یخچال قرار دهید تا سفت شود و سپس با دست به شکل گلوله‌های کوچک گرد کنید.
  5. ترافل‌ها را بسته به سلیقه خود در آجیل، پودر کاکائو و مواد دلخواه دیگر بغلطانید و در یخچال قرار دهید تا خنک شوند.


    طرز تهیه ترافل شکلاتی با کیک | وب
  6. از این ترافل شکلاتی می‌توانید برای لایه رویی و میانی کیک استفاده کنید.


    طرز تهیه ترافل شکلاتی با کیک | وب

طرز تهیه کیک ترافل شکلاتی

مواد لازم
کره 75 گرم (معادل 1/3 پیمانه)
شکر ریزدانه 75 گرم (معادل 1/3 پیمانه)
تخم مرغ زده شده 2 عدد
آرد مخلوط با بکینگ پودر 75 گرم (معادل 2/3 پیمانه)
بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
پودر کاکائو 25 گرم (معادل 1/4 پیمانه)
پودر بادام 50 گرم
شکلات خالص آب شده 50 گرم
 
این مواد برای ۱۲ نفر مناسب است، زمان آماده سازی ۲۴۰ دقیقه، و زمان پخت حدود ۳۵ دقیقه می‌باشد.

دستور تهیه:

  1. قالب دایره‌ای شکل به قطر ۲۰ سانتیمتر را کمی چرب کرده و کف آن را کاغذ روغنی بیاندازید.
  2. کره و شکر را در ظرفی ریخته و انقدر بزنید تا کرم رنگ شود و حالت پفی پیدا کند.
  3. تخم مرغ‌های زده شده را کم کم اضافه کنید و پس از هر بار افزودن، خوب هم بزنید.
  4. بکینگ پودر، آرد و پودر کاکائو را با هم الک کرده و همراه پودر بادام به مایه کیک اضافه کنید.
  5. همه مواد را خوب با هم مخلوط کرده و هم بزنید، مایه کیک را داخل قالبی که از قبل آماده کرده‌اید بریزید.
  6. قالب را در فر گرم شده روی درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فر‌های گازی به مدت ۲۵-۲۰ دقیقه قرار دهید تا بپزد و حالت ارتجاعی بگیرد.
  7. اجازه دهید کیک داخل قالب سرد شود، سپس آن را روی سینی مشبک فلزی قرار دهید تا خنک شود.
  8. قالب را بشویید و خشک کنید و کیک پخته را دوباره داخل آن قرار دهید. ترافل شکلاتی که قبلا آماده کردید، با قاشق روی کیک بریزید و ۳ ساعت فرصت دهید تا کاملا سرد شود.
  9. قالب دور کیک را جدا کرده و کیک را داخل ظرف مخصوص سرو قرار دهید و روی آن را با میوه‌های شکلاتی (میوه‌هایی که در شکلات ذوب شده فرو کرده‌اید) تزیین کنید.


    طرز تهیه ترافل شکلاتی با کیک | وب


نکات مهم و اصولی برای تهیه ترافل شکلاتی ایده آل

  • از شکلات‌های تخته‌ای با کیفیت و شکلات تلخ ۶۰ تا ۷۰ درصد استفاده کنید.
  • برای داشتن ترافل با کیفیت از خامه‌ی پرچرب همزده استفاده کنید. خامه‌های با درصد چربی مختلف، تفاوت زیادی با هم دارند و شما برای تهیه این ترافل می‌توانید از خامه ۳۰ درصد یا ۳۵ درصد چربی استفاده کنید.
  • برای اینکه شکلات به راحتی ذوب شود، آن را با چاقو خرد کنید.
  • ترافل شکلاتی را می‌توانید تا ۲ هفته در یخچال نگهداری و به عنوان یک دسر خوشمزه از آن استفاده کنید.



طرز تهیه ترافل شکلاتی با کیک | وب

طرز تهیه کیک فوندانت شکلاتی کویری را در مقاله زیر دنبال کنید:


بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک فوندانت شکلاتی کویری


گروه آشپزی وب