سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا
طرز تهیه خاگینه گل مینا
خاگینه یا قیقناخ یکی از انواع دسرهای سنتی آذربایجان است که اغلب آن را به عنوان دسر تبریزی میشناسیم. خاگینه تنوع بسیار بالایی دارد و به شکلهای مختلفی تهیه و طبخ میشود. مواد اصلی برای تهیه خاگینه شامل آرد، تخممرغ، ماست و ... میشود و اصولا در مواد اولیه از شکر یا شیرینکننده دیگری استفاده نمیشود بلکه بعد از پخت خاگینه، آن را داخل شهد غلیظی میریزند تا شهد را به خود جذب کند. به این ترتیب که یا خاگینه سرد را درون شهد داغ میاندازند و یا برعکس یعنی خاگینه داغ را داخل شهد سرد غوطهور میکنند.
همچنین در برخی از انواع خاگینه، روی خاگینه شیره انگور یا شیره خرما میریزند و آن را به عنوان دسر، صبحانه یا عصرانه میل میکنند.
تا به حال طرز تهیه انواع خاگینههای خوشمزه در سایت وب به شما آموزش داده شده، این بار اما نوبت آموزش طرز تهیه خاگینه گل میناست. با ما با این آموزش همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه خاگینه گل مینا:
آرد | 2 پیمانه |
ماست | ¼ پیمانه |
تخم مرغ | 1 عدد |
روغن مایع | 2 ق سوپخوری |
بیکینگ پودر | 1 ق مرباخوری |
وانیل | ¼ ق چایخوری |
شکر | نصف پیمانه |
آب | نصف پیمانه |
گلاب | 1 ق سوپخوری |
زعفران دمکرده | به میزان لازم |
طرز تهیه خاگینه گل مینا:
- برای تهیه خاگینه گل مینا ابتدا باید تخممرغ و وانیل را با چنگال خوب هم بزنید.
- سپس ماست و بیکینگ پودر را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.
- روغن را افزوده و باز هم مواد را هم بزنید.
- حالا آرد را به تدریج و کمکم اضافه کنید تا جایی که خمیر به دست نچسبد.
- روی خمیر را با نایلون پوشانده و در دمای محیط حدود 1 ساعت قرار دهید تا استراحت کند.
- بعد از استراحت، خمیر را با وردنه باز کرده و از قالب گل مینا در سایزهای مختلف استفاده کنید و خمیر را قالب بزنید.
- روی گلها را با قلمو کمی به سفیده تخم مرغ آغشته کنید تا بهم نچسبند.
- روغن مخصوص سرخکردن را داخل تابه ریخته و صبر کنید تا داغ شود.
- خاگینهها را با حوصله، داخل روغن داع انداخته و سرخ کنید و بعد از سرخ کردن، داخل سبد بگذارید تا روغن اضافی آنها برود.
- برای تهیه شهد نیز شکر، آب، گلاب و زعفران دمکرده را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید و هم بزید و صبر کنید تا شکر حل شود.
- وقتی خاگینهها آماده شدند، آنها را داخل شهد ولرم بیندازید و چند دقیقه صبر کنید تا شهد به خورد خاگینهها برود.
به همین سادگی شما یک خاگینه خوشمزه و البته بسیار زیبا دارید. امیدواریم از این آموزش نهایت استفاده را ببرید و این خاگینه خوشمزه را تهیه کرده و به عنوان صبحانه یا عصرانه یا حتی دسر سنتی در کنار خانواده میل کنید و از طعم آن لذت ببرید. نوش جان.
گردآوری: مجله اینترنتی وب
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور سقوط بالگرد رئیسی سیدابراهیم رئیسی رئیسی شهادت ایران بالگرد حسین امیرعبداللهیان دولت سیزدهم شهادت رئیسی شهادت سید ابراهیم رئیسی
تهران هواشناسی شهرداری تهران هلال احمر پلیس سردار رادان سیل قوه قضاییه آموزش و پرورش مشهد سیل مشهد بارش باران
پیام تسلیت یارانه یارانه نقدی بورس قیمت خودرو قیمت دلار خودرو دلار بازار خودرو قیمت طلا حقوق بازنشستگان بازنشستگان
شهید رئیسی تلویزیون لیلا حاتمی سینما هنرمندان شعر سینمای ایران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سریال زری خوشکام نمایشگاه کتاب رسانه ملی
قرآن تجهیزات پزشکی
رژیم صهیونیستی امیرعبداللهیان ترکیه روسیه چین ولادیمیر پوتین غزه اسرائیل فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر لیگ برتر ایران باشگاه پرسپولیس لیگ برتر انگلیس فدراسیون فوتبال منچسترسیتی تراکتور بازی بارسلونا
تبلیغات سامسونگ هوش مصنوعی اپل موبایل ناسا اینترنت نمایشگاه ایران هلث هواپیما
سرطان رژیم غذایی خواب آلزایمر زیبایی استرس کاهش وزن طبیعت