جمعه, ۱۰ اسفند, ۱۴۰۳ / 28 February, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه سالاد تخم مرغ کلاسیک
سالاد تخم مرغ یکی از سالادهای مقوی سرشار از پروتئین است که کربوهیدرات کمی دارد و برای افرادی که قصد اضافه وزن دارد گزینه بسیار مناسبی است. این سالاد با چاشنیهایی از جمله انواع ادویهجات، سبزیجات و صد البته سس مایونز تهیه میشود. از سالادهای مشابه آن میتوان به سالاد تن ماهی، سالاد مرغ، سالاد ژامبون، سالاد لابستر و سالاد خرچنگ اشاره کرد.
برای تهیه سالاد تخم مرغ به طور معمول از تخم مرغ آبپز سفت که رندهشده یا به صورت نگینی خرد میشود استفاده میکنند. سالاد تخم مرغ میتواند با توجه به ذائقه و خلاقیت با اضافه کردن هر تعداد از مواد غذایی سرد دیگر تهیه شود. گوجه فرنگی، پیاز، کاهو، خیارشور، ترشی سبزیجات، کیپر و خیار از ترکیبات رایج و معمول این سالاد هستند.
در ادامه قصد داریم طرز تهیه سالاد تخم مرغ کلاسیک را به شما آموزش دهیم که بسیار خوشمزه و پرکالری بوده و سالهاست به عنوان یکی از محبوبترین سالادها در رستورانها سرو میشود.
مواد لازم برای تهیه سالاد تخم مرغ کره 2 ق غذاخوری پنیر خامهای 100 گرم کرفس خردشده 2 ق غذاخوری سس مایونز 1 ق غذاخوری پیاز 1 ق چایخوری شکر 1 ق چایخوری آبلیمو طبیعی و تازه ½ ق چایخوری نمک به میزان دلخواه فلفل به میزان دلخواه تخم مرغ آبپز سفت 6 عدد پودر پاپریکا به میزان دلخواه ژامبون به میزان دلخواه نان تست یا کروسان به تعداد دلخواه

طرز تهیه سالاد تخم مرغ- برای تهیه سالاد تخم مرغ ابتدا یک عدد پیاز کوچک را رنده کرده و به اندازه 1 ق چایخوری از آن را کنار بگذارید.
- تخممرغها را رنده کرده و یا با چنگال له کنید و داخل یک کاسه بریزید.
- کره را که در دمای محیط قرار داشته با پنیر خامهای در ظرفی جداگانه مخلوط کنید تا به صورت یکدست در بیاید.
- تخممرغها و پیاز رندهشده را با پنیر خامهای و کره مخلوط کنید.
- حالا ساقه کرفس خردشده، سس مایونز، شکر، آبلیمو و نمک و فلفل را با مواد قبلی مخلوط کنید.
- وقتی همه مواد باهم خوب مخلوط شده و به شکل یکدست درآمدند، روی ظرف را با یک تکه سلفون بپوشانید و ظرف را به مدت یکی، دو ساعت داخل یخچال قرار دهید تا طعم مواد باهم ترکیب شوند.
- بعد از این مدت زمان، سالاد را از یخچال خارج کرده و روی هر تکه از نان تست یا کروسانهای ساده، مقداری از سالاد تخممرغ بمالید و هر ساندویچ را با مقداری پودر پاپریکا، ژامبون و در صورت تمایل خیارشور تزیین و سرو کنید.
این سالاد یکی از خوشمزهترین سالادهای کلاسیک است. امیدواریم از این آموزش استفاده کرده و یک سالاد خوشمزه و لذیذ تهیه کنید و از طعم متفاوت آن لذت ببرید.
ترجمه: مجله اینترنتی وب
کره | 2 ق غذاخوری |
پنیر خامهای | 100 گرم |
کرفس خردشده | 2 ق غذاخوری |
سس مایونز | 1 ق غذاخوری |
پیاز | 1 ق چایخوری |
شکر | 1 ق چایخوری |
آبلیمو طبیعی و تازه | ½ ق چایخوری |
نمک | به میزان دلخواه |
فلفل | به میزان دلخواه |
تخم مرغ آبپز سفت | 6 عدد |
پودر پاپریکا | به میزان دلخواه |
ژامبون | به میزان دلخواه |
نان تست یا کروسان | به تعداد دلخواه |

طرز تهیه سالاد تخم مرغ- برای تهیه سالاد تخم مرغ ابتدا یک عدد پیاز کوچک را رنده کرده و به اندازه 1 ق چایخوری از آن را کنار بگذارید.
- تخممرغها را رنده کرده و یا با چنگال له کنید و داخل یک کاسه بریزید.
- کره را که در دمای محیط قرار داشته با پنیر خامهای در ظرفی جداگانه مخلوط کنید تا به صورت یکدست در بیاید.
- تخممرغها و پیاز رندهشده را با پنیر خامهای و کره مخلوط کنید.
- حالا ساقه کرفس خردشده، سس مایونز، شکر، آبلیمو و نمک و فلفل را با مواد قبلی مخلوط کنید.
- وقتی همه مواد باهم خوب مخلوط شده و به شکل یکدست درآمدند، روی ظرف را با یک تکه سلفون بپوشانید و ظرف را به مدت یکی، دو ساعت داخل یخچال قرار دهید تا طعم مواد باهم ترکیب شوند.
- بعد از این مدت زمان، سالاد را از یخچال خارج کرده و روی هر تکه از نان تست یا کروسانهای ساده، مقداری از سالاد تخممرغ بمالید و هر ساندویچ را با مقداری پودر پاپریکا، ژامبون و در صورت تمایل خیارشور تزیین و سرو کنید.
این سالاد یکی از خوشمزهترین سالادهای کلاسیک است. امیدواریم از این آموزش استفاده کرده و یک سالاد خوشمزه و لذیذ تهیه کنید و از طعم متفاوت آن لذت ببرید.
ترجمه: مجله اینترنتی وب
- برای تهیه سالاد تخم مرغ ابتدا یک عدد پیاز کوچک را رنده کرده و به اندازه 1 ق چایخوری از آن را کنار بگذارید.
- تخممرغها را رنده کرده و یا با چنگال له کنید و داخل یک کاسه بریزید.
- کره را که در دمای محیط قرار داشته با پنیر خامهای در ظرفی جداگانه مخلوط کنید تا به صورت یکدست در بیاید.
- تخممرغها و پیاز رندهشده را با پنیر خامهای و کره مخلوط کنید.
- حالا ساقه کرفس خردشده، سس مایونز، شکر، آبلیمو و نمک و فلفل را با مواد قبلی مخلوط کنید.
- وقتی همه مواد باهم خوب مخلوط شده و به شکل یکدست درآمدند، روی ظرف را با یک تکه سلفون بپوشانید و ظرف را به مدت یکی، دو ساعت داخل یخچال قرار دهید تا طعم مواد باهم ترکیب شوند.
- بعد از این مدت زمان، سالاد را از یخچال خارج کرده و روی هر تکه از نان تست یا کروسانهای ساده، مقداری از سالاد تخممرغ بمالید و هر ساندویچ را با مقداری پودر پاپریکا، ژامبون و در صورت تمایل خیارشور تزیین و سرو کنید.
این سالاد یکی از خوشمزهترین سالادهای کلاسیک است. امیدواریم از این آموزش استفاده کرده و یک سالاد خوشمزه و لذیذ تهیه کنید و از طعم متفاوت آن لذت ببرید.
ترجمه: مجله اینترنتی وب
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست