سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه پیتزا مارگاریتا ایتالیایی + خمیر پیتزا ایتالیایی


پیتزا مارگاریتا ایتالیایی در واقع شباهت بسیار زیادی به پرچم کشور ایتالیا دارد! طبق روایات، در سال 1889 یعنی 28 سال پس از اتحاد ایتالیا، یک سرآشپز ایتالیایی به نام رافائلو اسپوزیتو و همسرش در رستوران خود "Pizzeria Brandi" پیتزایی با رنگ پرچم ایتالیا تهیه و در طول بازدید ملکه مارگاریتا و همسرش از ناپل، آن را به خدمت ملکه مارگاریتا پیش‌کش نمودند. این پیتزا که بعدها به نام پیتزا مارگاریتا به شهرت رسید درست مانند پرچم ایتالیا دارای رنگ های قرمز(گوجه فرنگی)، سفید( پنیر موزارلا) و سبز (ریحان) بود.  
طرز تهیه پیتزا مارگاریتا بسیار ساده است و آنچه اهمیت دارد کیفیت و اصالیت خمیر پیتزا ایتالیایی و درست تهیه‌شدن سس گوجه فرنگی آن است. در اینجا قصد داریم طرز تهیه پیتزا مارگاریتای ایتالیایی اصل را به شما آموزش دهیم.


	طرز تهیه پیتزا مارگاریتا ایتالیایی + خمیر پیتزا ایتالیایی | وب

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا مارگاریتا ایتالیایی:

آرد4.5 پیمانه
نمک1 و 3/4 ق چای‌خوری
خمیر مایه فوری1ق چای‌خوری
روغن زیتون1/4 پیمانه
آب یخ1 و 3/4 پیمانه
آرد سمولینا یا آرد ذرت برای پاشیدن زیر خمیربه میزان لازم

طرز تهیه خمیر پیتزا مارگاریتا ایتالیایی:

  1. برای تهیه خمیر پیتزا ایتالیایی، آرد را قبل از شروع کار داخل یخچال قرار دهید تا کمی خنک شود.
  2. حالا آرد سرد را با نمک و پودر خمیرمایه فوری مخلوط کنید.
  3. به مواد خشک بالا، روغن زیتون اضافه کنید.
  4. حالا یک ظرف آب‌یخ کنار دست‌تان قرار دهید و ابتدا سر پنچه دست‌تان را داخل آب سرد فرو ببرید و با نوک انگشتان، خمیر را مخلوط کنید. در این مرحله از ورزدادن خمیر خبری نیست پس فقط خمیر را به صورت دورانی مخلوط کنید.
  5. بعد از 2-3 دقیقه، تکه‌های ریز خمیر را داخل ظرف خواهید دید.
  6. کم‌کم آب را به خمیر اضافه کنید و باز به همان روش خمیر را با نوک انگشت هم بزنید.
  7. حالا خمیر پیتزا ایتالیایی را که تقریبا به شکل یک چانه خمیر نانوایی در آمده از ظرف خارج کرده و روی تخته کار آشپزخانه قرار دهید.
  8. با یک دست، یک سمت خمیر را نگه دارید و با انتهای دست دیگر، خمیر را به سمت جلو فشار دهید و خمیر را باز کنید.
  9. خمیر را بچرخانید و مجدد، به همین روش حدود 7 یا 8 مرتبه خمیر را ورز دهید. 
  10. در انتها خمیر پیتزا ایتالیایی شما باید فرمی یک‌دست، نرم و لاستیکی و تا حدودی چسبنده داشته باشد. 
  11. در آخرین مرحله، روی خمیر پیتزا ایتالیایی را با روغن زیتون چرب کنید و آن را داخل ظرف بزرگی قرار دهید و روی آن را با سلفون بپوشانید و در جای گرم قرار دهید تا مایه خمیر عمل کرده و خمیر پف کند. 
  12. بعد از حدود 1 ساعت، خمیر پیتزا ایتالیایی برای تهیه پیتزا مارگاریتا آماده است. 


	طرز تهیه پیتزا مارگاریتا ایتالیایی + خمیر پیتزا ایتالیایی | وب

مواد لازم برای تهیه پیتزا مارگاریتا ایتالیایی:

گوجه‌فرنگی60 گرم
پنیر موزارلا100 گرم
نمک1 پینج
ریحان5-6 برگ
روغن زیتون5 گرم

طرز تهیه پیتزا مارگاریتا ایتالیایی:

  1. برای تهیه پیتزا مارگاریتا ایتالیایی، خمیر پیتزا باید طوری پهن شود که خود خمیر به اندازه 3 میلی‌متر و لبه‌های آن به اندازه حدود 1-2 سانت ضخامت داشته باشد. 
  2. حالا گوجه‌فرنگی‌ها را خرد کنید و با یک قاشق چوبی، به صورت دورانی روی خمیر پخش کنید. 
  3. حدود 1 پینچ نمک روی آن‌ها بریزید.
  4. حالا بین 80 تا 100 گرم پنیر موزارلای با کیفیت و خوشمزه را رنده کرده و روی گوجه‌فرنگی‌ها پخش کنید. 
  5. برگ‌های ریحان را نیز یا به صورت نواری برش بزنید و یا اگر کوچک هستند، به طور کامل روی پیتزا قرار دهید. 
  6. چند قطره روغن زیتون روی پیتزا بپاشید و پیتزا را داخل فر قرار دهید.
نوش جان.

نکته: پیتزا مارگاریتا ایتالیایی اصیل را در تنور هیزمی و با حرارتی معادل 450 تا 480 درجه سانتی‌گراد به مدت 90 ثانیه طبخ می‌کنند. اما چون تنور در دسترس نیست شما پیتزا را با دمای 180 درجه و به مدت 30 تا 35 دقیقه در فر بپزید.


تهیه و ترجمه: گروه اشپزی وب