چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه لواشک آلبالو خانگی + آموزش خشک‌ کردن انواع لواشک خانگی


درست‌کردن لواشک خانگی کاری بسیار آسان و لذت‌بخش است. است. کافی است کمتر از یک ساعت وقت صرف کرده و انواع لواشک‌ها از لواشک آلو فوری گرفته تا لواشک زردآلو، لواشک انار، لواشک گوجه سبز، لواشک کیوی و ... را تهیه کرده و از خوردن یک لواشک حانگی سالم و خوشمزه لذت ببرید. فصل تابستان که تنوع میوه‌ها بسیار زیاد است، بهترین زمان برای درست‌کردن انواع لواشک خانگی و ذخیره‌کردن آن‌ها برای شب‌های طولانی زمستان است. در اینجا قصد داریم طرز تهیه یکی از خوشمزه‌ترین و ترش‌ترین لواشک‌ها یعنی لواشک آلبالو را به شما آموزش دهیم. امیدواریم این آموزش مفید باشد و خیلی زود دست به کار شوید و یک لواشک خانگی خوشمزه تهیه کنید. 

مواد لازم برای تهیه لواشک آلبالو خانگی:

آلبالو1 کیلوگرم
نمکبه میزان لازم



	طرز تهیه لواشک آلبالو خانگی + آموزش خشک‌ کردن انواع لواشک خانگی | وب


طرز تهیه لواشک آلبالو خانگی:

  1. برای تهیه لواشک آلبالو ابتدا آلبالو‌ها را بشویید و داخل قابلمه ریخته و همانطور که خیس هستند، روی آن‌ها نمک بپاشید.
  2. آلبالوهای نمک‌پاشی‌شده را روی شعله بگذارید تا پخته شوند.
  3. وقتی آلبالوها پخته شدند، شعله را خاموش کرده و اجازه دهید کمی خنک شوند.
  4. آلبالوها را فشار داده و از صافی رد کنید. البته می‌توانید تفاله‌های آن را هم داخل غذاساز ریخته و در آخر با عصاره آلبالو مخلوط کنید‌.
  5. حالا یک نایلون یا سلفون کف سینی پهن کرده و مایه لواشک آلبالو  را به صورت یک‌نواخت داخل آن بریزید.
  6. سینی را جلوی آفتاب بگذارید تا لواشک خشک شود.
  7. حدودا 2 روز طول می‌کشد تا لواشک خشک و آماده خوردن شود.



	طرز تهیه لواشک آلبالو خانگی + آموزش خشک‌ کردن انواع لواشک خانگی | وب

روش‌های خشک‌کردن انواع لواشک خانگی

آفتاب:

رایج‌ترین و بهترین روش خشک‌کردن لواشک، قراردادن آن زیر نور مستقیم خورشید است. از آنجا که بیش از 90 درصد لواشک‌ها را با میوه‌های متنوع تابستانی درست می‌کنند و نور خورشید هم در تابستان به اندازه کافی هست، این کار بهترین روش برای خشک‌کردن لواشک‌هاست. برای جلوگیری از نفوذ حشرات و گردوغبار، می‌توانید یک تور روی لواشک‌ها بکشید. دقت کنید که تور روی سطح لواشک نیفتد و به شکلی روی لواشک‌ها قرار گیرد، که با سطح رویی لواشک فاصله داشته باشد.

فضای بسته (جلوی پنکه):

اگر به حیاط یا بالکن دسترسی  ندارید یا اینکه هوای آزاد مساعد خشک‌کردن لواشک زردآلو نیست، می‌توانید لواشک‌ها را داخل خانه و جلوی پنکه خشک کنید البته توجه کنید که این روش زمان بیشتری می‌برد.

شوفاژ، بخاری و..

می‌توانید برای خشک‌کردن لواشک در فصل سرد، از بخاری یا شوفاژ کمک بگیرید. به این صورت که لواشک را نزدیک شوفاژ یا جلوی بخاری و یا حتی روی بخاری یا شوفاژی که حرارت خیلی کم دارند قرار دهید. به این صورت لواشک به تدریج با گرمای شوفاژ یا بخاری خشک می‌شود.

داخل فر یا میوه خشک کن:

برای آشنایی با روش سریع درست‌کردن‌ لواشک زردآلو، می‌توانید "آموزش تهیه لواشک آلو فوری" را نیز مطالعه کنید که روش خشک‌کردن لواشک داخل فر به طور کامل در آن توضیح‌ داده شده است.

برخی افراد برای آنکه لواشک راحت‌تر از سینی جدا شود، کف سینی را چرب می‌کنند اما نیازی به این کار نیست و اگر سینی شما آلومینیومی باشد لواشک به راحتی از آن جدا می‌شود.


گردآوری: گروه آشپزی وب



همچنین مشاهده کنید