چهارشنبه, ۲۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 12 February, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه برنج کته
برنج را میتوان به دو روش برنج کته و برنج آبکشی تهیه کرد. برنج آبکشی مناسب مهمانی هاست زیرا هم بیشتر قد میکشد و هم ظاهر بهتری داشته و دانههای برنج به هم نمیچسبند. اما به دلیل دور ریختن آب برنج، تمام مواد مغذی و مفید برنج آبکشی از دست میرود. از آنجایی که برنج دارای ویتامین ب بوده و این ویتامین بسیار برای بدن ضروری است، سعی کنید برنج را اغلب به شکل کته بپزید. قبل تر درباره آموزش پخت برنج به روشهای مختلف توضیح دادهایم، در اینجا اما قصد داریم طرز تهیه برنج کته را به روشی بسیار ساده به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه برنج کته:
برنج ایرانی | 4 پیمانه |
روغن مایع، جامد یا کره ذوبشده | 1/2 پیمانه |
نمک | 1 ق غذاخوری |
آب | به میزان لازم |
![طرز تهیه برنج کته | وب](/web/imgs/34/12/jbwcq1.jpeg)
طرز تهیه برنج کته:- برای تهیه برنج کته، ابتدا برنج را پاک کنید و بشویید و اجازه دهید حدود یکی دو ساعت خیس بخورد.
- سپس یک قابلمه مناسب را روی حرارت گذاشته و برنج را داخل آن بریزید.
- روی برنج آب بریزید به اندازهای که سطح آّب، به اندازه یک بند انگشت بالاتر از سطح برنج باشد.
- 1 ق غذاخوری نمک و مقداری روغن به برنج کته اضافه کرده و آن را با حرارت زیاد بجوشانید.
- وقتی آب برنج جوشید و تمام شد، حرارت را کم کنید.
- دمکنی را روی درب قابلمه قرار دهید تا بخار آن خارج نشود و شعله را خیلی کم کنید تا برنج دم بکشد.
- بعد از حدود 30 دقیقه، برنج کته شما آماده است.
- قبل از اینکه برنج را در دیس بکشید، مقداری روغن روی تمام سطح برنج بریزید و اجازه دهید روغن به ته قابلمه برسد.
نکته:- برنج هندی به زمان بیشتری برای خیسخوردن و پختن نیاز دارد. زمان لازم برای خیسخوردن برنج ایرانی ۲ ساعت و برای برنج هندی ۶-۷ ساعت است.
- اگر از برنج دودی استفاده میکنید زیاد آن را نشویید زیرا عطر دود برنج از بین میرود.
- برنج را در کل زیاد نباید شست. 3 تا 4 بار آبکشی برنج خشک کفایت میکند.
گردآوری: گروه آشپزی وب
- برای تهیه برنج کته، ابتدا برنج را پاک کنید و بشویید و اجازه دهید حدود یکی دو ساعت خیس بخورد.
- سپس یک قابلمه مناسب را روی حرارت گذاشته و برنج را داخل آن بریزید.
- روی برنج آب بریزید به اندازهای که سطح آّب، به اندازه یک بند انگشت بالاتر از سطح برنج باشد.
- 1 ق غذاخوری نمک و مقداری روغن به برنج کته اضافه کرده و آن را با حرارت زیاد بجوشانید.
- وقتی آب برنج جوشید و تمام شد، حرارت را کم کنید.
- دمکنی را روی درب قابلمه قرار دهید تا بخار آن خارج نشود و شعله را خیلی کم کنید تا برنج دم بکشد.
- بعد از حدود 30 دقیقه، برنج کته شما آماده است.
- قبل از اینکه برنج را در دیس بکشید، مقداری روغن روی تمام سطح برنج بریزید و اجازه دهید روغن به ته قابلمه برسد.
نکته:
- برنج هندی به زمان بیشتری برای خیسخوردن و پختن نیاز دارد. زمان لازم برای خیسخوردن برنج ایرانی ۲ ساعت و برای برنج هندی ۶-۷ ساعت است.
- اگر از برنج دودی استفاده میکنید زیاد آن را نشویید زیرا عطر دود برنج از بین میرود.
- برنج را در کل زیاد نباید شست. 3 تا 4 بار آبکشی برنج خشک کفایت میکند.
گردآوری: گروه آشپزی وب
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست