جمعه, ۲۸ دی, ۱۴۰۳ / 17 January, 2025
مجله ویستا

لازانیای اسفناج


لازانیای اسفناج

● مواد لازم برای ۴ نفر
▪ یک کیلوگرم اسفناج پخته شده
▪ یک فنجان سبزی معطر (جعفری، شوید، نعناع) خرد شده
▪ مقداری پیازچه خرد شده
▪ یک فنجان پنیر فتا (خرد شده)
▪ چهار فنجان پنیر موزارلا
▪ …

مواد لازم برای ۴ نفر

یک کیلوگرم اسفناج پخته شده

یک فنجان سبزی معطر (جعفری، شوید، نعناع) خرد شده

مقداری پیازچه خرد شده

یک فنجان پنیر فتا (خرد شده)

چهار فنجان پنیر موزارلا

سه عدد تخم مرغ

نمک و فلفل مقداری

حدود یک بسته لازانیا

طرز تهیه:

اسفناج پخته شده، سبزی های معطر، پیازچه، پنیر فتا و تخم مرغ ها را با هم مخلوط کنید.

لازانیا را مانند ماکارونی آبکش کنید و در ظرف پیرکس مناسب بچینید.

نصف مخلوط مواد و اسفناج و یک سوم فنجان پنیر موزارلا را روی ورق لازانیا بریزید و یک لایه دیگر لازانیا روی آن قرار دهید و دوباره مقداری اسفناج و یک سوم فنجان پنیر موزارلا و همین طور ادامه دهید تا مواد تمام شود.

ظرف پیرکس را در فر تنظیم شده روی ۱۷۰ درجه سلسیوس به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید تا لازانیای شما طلایی شود.