پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه سوسیس خانگی



	طرز تهیه سوسیس خانگی | وب

مواد لازم برای تهیه سوسیس خانگی

گوشت قرمز و سفید500 گرم
سیر3 حبه
روغن مایع 50 گرم
تخم مرغ1 عدد
آرد75 گرم
آب و یخ100 گرم
پودر آب پنیر15 گرم
شیر خشک15 گرم
شکر1 قاشق چای خوری
اسانس دود2 قطره
ادویه جاتبه میزان لازم

ادویه‌های لازم جهت تهیه‌ سوسیس خانگی

پودرخردل1/4 قاشق چای خوری
زنیان 1/4 قاشق چای خوری
میخک 1 عدد
فلفل سفید1/2 قاشق چای خوری
فلفل قرمز1/2قاشق چای خوری
پودر سیر1 قاشق چای خوری
پودر پیاز 1 قاشق چای خوری
پودر زنجبیل1/5 قاشق چای خوری
هل سائیده شده1/2 قاشق چای خوری
آویشن1/2 قاشق چای خوری
پودر ریشه‌ی جوز1/4قاشق چای خوری
دارچین1/4 قاشق چای خوری
پاپریکا1/4 قاشق چای خوری
تخم گشنیز پودر شده1/4قاشق چای خوری
نمک3 قاشق چای خوری


طرز تهیه‌ سوسیس خانگی

1- ابتدا گوشت تازه را در فریزر قرار دهید تا کمی منجمد شود سپس به قطعات کوچک خرد کنید.



	طرز تهیه سوسیس خانگی | وب

2- گوشت منجمد شده را با 3 حبه سیر چرخ کنید.


	طرز تهیه سوسیس خانگی | وب

3- گوشت، روغن مایع، تخم مرغ و ادویه‌ها را درون غذاساز بریزید و به مدت 5 دقیقه به خوبی مخلوط کنید.

4- در این مرحله آب و یخ را اضافه کنید.

5- آرد را به مخلوط بالا بیفزایید و به خوبی مخلوط کنید.

6- در مرحله آخر نمک و شکر را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر صورتی رنگی بدست آید. (در صورت تمایل از استفاده‌ی اسانس دود می‌توانید در این مرحله به مخلوط بیفزایید.)

7- سپس خمیر را توسط چرخ گوشت به محفظه‌ی نگهداری سوسیس (روده) منتقل کنید و محکم گره بزنید.


	طرز تهیه سوسیس خانگی | وب

8- سوسیس‌ها را به مدت 45 بخارپز کنید و 24 ساعت در یخچال بگذارید و سپس می‌توانید به مدت طولانی در فریزر نگهداری نمایید.


	طرز تهیه سوسیس خانگی | وب

نکات و ترفندهای تهیه سوسیس خانگی

1- میزان استفاده از فلفل قرمز و سیر بسته ذائقه افراد می‌توانید بیشتر باشد.

2- در صورت در دسترس نبودن فلفل سفید می‌توانید فلفل سیاه را جایگزین آن کنید.

3- اگر از گوشت قرمز در تهیه‌ی سوسیس خانگی استفاده می‌کنید بهتر است مدت بیشتری آن را بخار‌پز کنید.

4- ریشه جوز را با دنده‌ی خیلی ریز رنده کنید.

5- بهتر است میخک را در هر بار مصرف بسته به میزان مورد نیازتان رنده کنید تا عطر خود را از دست ندهد.

6- میزان آب و یخ بهتر است مساوی باشد یعنی 50 گرم آب و 50 گرم یخ.

جهت آشنایی با روش تهیه‌ کالباس خانگی می توانید به مقاله مخصوص آن مراجعه نمایید.


گروه آشپزی وب