چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه سالاد تبوله لبنانی با بلغور گندم
سالاد تبوله، یکی از انواع سالاد عربی است که در خاورمیانه شهرت بسیار زیادی دارد. سالاد تبوله به طور سنتی از بلغور، گوجه، خیار و جعفری ریزشده تشکیل شده و بسیار شبیه به همان شالاد شیرازی خودمان است و طعم بسیار خوبی دارد. این سالاد مقوی بیشتر به عنوان پیشغذا سرو میشود.
در اینجا شما را با طرز تهیه سالاد تبوله لبنانی با بلغور گندم آشنا خواهیم کرد.
مواد لازم برای تهیه سالاد تبوله لبنانی:
بلغور گندم | 1 پیمانه |
جعفری ساطوریشده | 1-2 پیمانه |
نعناع تازه | 3 ق غذاخوری |
پیازچه | 5 عدد |
گوجه فرنگی | 4 عدد |
آبلیمو | نصف پیمانه |
روغن زیتون | نصف پیمانه |
نمک، فلفل قرمز | به میزان لازم |
طرز تهیه سالاد تبوله لبنانی:- برای تهیه سالاد تبوله لبنانی ابتدا بلغور گندم را به مدت پنج تا شش ساعت در آب ولرم بخیسانید.
- بلغور خیس خورده را داخل صافی بریزید تا آب اضافی آن خارج شود.
- سبزیجات شامل؛ پیازچه و گوجهفرنگی را نگینی ریز خرد كنید.
- جعفری . نعناع را نیز ساطوری و خیلی ریز خرد کنید.
- در یك كاسه بزرگ همه سبزیجات ریز خردشده را با هم مخلوط كنید.
- بلغور آبکششده، آبلیمو، نمک، فلفل و روغن زیتون را به آنها اضافه كنید و خوب هم بزنید.
سالاد تبوله خوشمزه شما آماده است. توجه کنید که در این سالاد باید مقدار آبلیمو و روغن زیتون برابر باشد.
چند نکته درباره تهیه سالاد تبوله لبنانی:- همانطور که دیدید، در این سالاد از بلغور خام استفاده میشود پس خیساندن طولانی مدت بلغور گندم ضروری است.
- بلغوری که این سالاد را با آن درست میکنند از بلغور ایرانی نرمتر است (تقریبا به نرمی شکر)، اما بلغور معمولی هم در این سالاد میتوان به کار برد .
- اگر بلغور نرم در دسترس نداشته باشید بلغور درشت را هم میتوان در این سالاد به کار برد. گرچه زمان خیساندن آن باید بیشتر باشد.
- بلغور درشت را میتوان با گرداندن در مخلوط کن به بلغور نرم مبدل کرد.
- به جای جعفری میتوانید از گشنیز و یا ترکیب هردو استفاده کنید.
- به طور معمول این سالاد را در برگهای بزرگ کاهو همراه با چند برش لیموترش سرو میکنند.
- سالاد تبوله را یا میتوانید فورا میل کنید یا به مدت یک روز درون یخچال نگه دارید.
امیدواریم این سالاد ساده و خوشمزه را تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید. نوش جان.
گردآوری: مجله اینترنتی وب
- همانطور که دیدید، در این سالاد از بلغور خام استفاده میشود پس خیساندن طولانی مدت بلغور گندم ضروری است.
- بلغوری که این سالاد را با آن درست میکنند از بلغور ایرانی نرمتر است (تقریبا به نرمی شکر)، اما بلغور معمولی هم در این سالاد میتوان به کار برد .
- اگر بلغور نرم در دسترس نداشته باشید بلغور درشت را هم میتوان در این سالاد به کار برد. گرچه زمان خیساندن آن باید بیشتر باشد.
- بلغور درشت را میتوان با گرداندن در مخلوط کن به بلغور نرم مبدل کرد.
- به جای جعفری میتوانید از گشنیز و یا ترکیب هردو استفاده کنید.
- به طور معمول این سالاد را در برگهای بزرگ کاهو همراه با چند برش لیموترش سرو میکنند.
- سالاد تبوله را یا میتوانید فورا میل کنید یا به مدت یک روز درون یخچال نگه دارید.
امیدواریم این سالاد ساده و خوشمزه را تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید. نوش جان.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست