پنجشنبه, ۱۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 6 February, 2025
طرز تهیه نان خامه ای نارنجکی با کرم پاتیسیر
تهیه نان خامه ای نارنجکی یا اکلر بر خلاف باور عموم کار بسیار سادهای است. نکته قابل توجه در تهیه نان خامه ای با کرم پاتیسیر این است که مانند پخت سایر نانها، بهتر است از ظرف آبی در محفظه داخل فر به هنگام پخت نانها بهره ببرید تا نانها به کیفیت بهتر و نرمی مطلوبی دست پیدا کنند. در ادامه با روش تهیه کرم پاتیسیر نیز آشنا خواهید شد.
مواد لازم جهت تهیه نان خامه ای نارنجکی
آرد |
140 گرم |
شیر یا آب |
1 پیمانه |
روغن یا کره |
75 گرم |
تخم مرغ |
5-4 عدد |
نمک |
8/1 قاشق چایخوری |
وانیل |
4/1 قاشق چایخوری |
شکر |
1 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه نان خامه ای یا اکلر
- فر را با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
- آرد را از الک ریز رد کنید.
- کره یا روغن، شیر، نمک و شکر را با یکدیگر مخلوط کنید و به محض جوش آمدن از روی حرارت بردارید. (بافت شیرینی با شیر لطیفتر خواهد بود ولی به جای شیر میتوانید از یک پیمانه آب استفاده کنید. در روش سنتی از آب استفاده میشود.)
- در این مرحله آرد را به یکباره به مواد بالا اضافه کنید و سریع شروع به هم زدن کنید، سپس آرد را مجددا روی حرارت ملایم قرار دهید و کاملا تفت دهید تا جایی که بوی خامی آرد گرفته شود.
- خمیر باید به حدی برسد که در وسط قابلمه جمع شود. اجازه دهید حرارت خمیر پایین آید.
- پس از ولرم شدن خمیر، تخم مرغها را یکی یکی به خمیر اضافه کنید و مرتب به هم بزنید.
- در این مرحله وانیل را اضافه کنید.
- خمیر حاصله را درون قیف با سری ساده بریزید. (در صورت تمایل میتوانید به روش سنتی از ماسوره شکوفه استفاده نمایید.)
- کف سینی خود را با کاغذ روغنی بپوشانید و با قیف به اندازه دلخواه و در فواصل منظم از مواد شکوفه بزنید. توصیه میشود برای رسیدن به فرم و کیفیت مطلوب سایز نانها خیلی بزرگ نباشد.
- سینی را داخل فر با حرارت 180درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت 45 دقیقه پخت کنید.
- نانها را از فر خارج کنید و اجازه دهید تا کاملا خنک شوند.
طرز تهیه خامه و پر کردن نانها
خامه قنادی را که از چند ساعت قبل درون یخچال قرار دادهاید و کاملا یخزدایی شده است به کمک همزن حدود 10 دقیقه (بسته به قدرت همزن و کیفیت خامه) بزنید تا کاملا فرم بگیرد.
خامه فرم گرفته را درون قیف با سری مدادی ریخته و درون نانها را از قسمت تهتانی پر کنید.
پس از آماده شدن، شیرینیها را به مدت 12 تا 24 ساعت در یخچال نگهداری کنید و سپس سرو نمایید.
تزیین نان خامه ای یا اکلر
برای تزیین نان خامه ای میتوانید از
کرم فیل شیر رقیق، کرم پاتیسیر، شکلات سفید ذوبشده و گلهای تزیینی با خمیر
فوندانت استفاده نمایید.
جهت آشنایی با طرز تهیه خمیر فوندانت
خانگی و تزیین کیک با خمیر فوندانت به سایر بخشهای آشپزی وب مراجعه نمایید.
مواد لازم جهت تهیه کرم پاتیسیر
زرده تخم مرغ |
2 عدد |
شکر |
50 گرم |
آرد |
30 گرم |
شیر |
1 و 1/4 پیمانه |
وانیل |
1/8 قاشق چایخوری |
کره |
50 گرم |
طرز تهیه کرم پاتیسیر
- ابتدا زرده، شکر و وانیل را به مدت 10 تا 15 دقیقه بزنید تا سفید و کشدار شود.
- آرد را از الک ریز رد کنید و به آرامی به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید.
- شیر در حال جوش را به آرامی به مواد اضافه کنید و مرتب به هم بزنید. سپس مواد را از صافی رد کنید و مجددا به روی حرارت منتقل نمایید.
- مرتب به هم زدن ادامه دهید تا کرمی صاف و یکدست و نسبتا غلیظ حاصل شود.
- در این مرحله کره را اضافه کنید. در ساختار اصلی کرم پاتیسیر از کره استفاده میشود ولی برای تزیین اکلر در صورت تمایل میتوانید به جای کره از 2 قاشق غذاخوری خامه شیرینشده قنادی پس از خنک شدن کرم استفاده نمایید.
گروه آشپزی وب
![](/imgs/no-img-200.png)
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست