جمعه, ۲۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 10 May, 2024
طرز تهیه نان خامه ای نارنجکی با کرم پاتیسیر
تهیه نان خامه ای نارنجکی یا اکلر بر خلاف باور عموم کار بسیار سادهای است. نکته قابل توجه در تهیه نان خامه ای با کرم پاتیسیر این است که مانند پخت سایر نانها، بهتر است از ظرف آبی در محفظه داخل فر به هنگام پخت نانها بهره ببرید تا نانها به کیفیت بهتر و نرمی مطلوبی دست پیدا کنند. در ادامه با روش تهیه کرم پاتیسیر نیز آشنا خواهید شد.
مواد لازم جهت تهیه نان خامه ای نارنجکی
آرد |
140 گرم |
شیر یا آب |
1 پیمانه |
روغن یا کره |
75 گرم |
تخم مرغ |
5-4 عدد |
نمک |
8/1 قاشق چایخوری |
وانیل |
4/1 قاشق چایخوری |
شکر |
1 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه نان خامه ای یا اکلر
- فر را با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
- آرد را از الک ریز رد کنید.
- کره یا روغن، شیر، نمک و شکر را با یکدیگر مخلوط کنید و به محض جوش آمدن از روی حرارت بردارید. (بافت شیرینی با شیر لطیفتر خواهد بود ولی به جای شیر میتوانید از یک پیمانه آب استفاده کنید. در روش سنتی از آب استفاده میشود.)
- در این مرحله آرد را به یکباره به مواد بالا اضافه کنید و سریع شروع به هم زدن کنید، سپس آرد را مجددا روی حرارت ملایم قرار دهید و کاملا تفت دهید تا جایی که بوی خامی آرد گرفته شود.
- خمیر باید به حدی برسد که در وسط قابلمه جمع شود. اجازه دهید حرارت خمیر پایین آید.
- پس از ولرم شدن خمیر، تخم مرغها را یکی یکی به خمیر اضافه کنید و مرتب به هم بزنید.
- در این مرحله وانیل را اضافه کنید.
- خمیر حاصله را درون قیف با سری ساده بریزید. (در صورت تمایل میتوانید به روش سنتی از ماسوره شکوفه استفاده نمایید.)
- کف سینی خود را با کاغذ روغنی بپوشانید و با قیف به اندازه دلخواه و در فواصل منظم از مواد شکوفه بزنید. توصیه میشود برای رسیدن به فرم و کیفیت مطلوب سایز نانها خیلی بزرگ نباشد.
- سینی را داخل فر با حرارت 180درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت 45 دقیقه پخت کنید.
- نانها را از فر خارج کنید و اجازه دهید تا کاملا خنک شوند.
طرز تهیه خامه و پر کردن نانها
خامه قنادی را که از چند ساعت قبل درون یخچال قرار دادهاید و کاملا یخزدایی شده است به کمک همزن حدود 10 دقیقه (بسته به قدرت همزن و کیفیت خامه) بزنید تا کاملا فرم بگیرد.
خامه فرم گرفته را درون قیف با سری مدادی ریخته و درون نانها را از قسمت تهتانی پر کنید.
پس از آماده شدن، شیرینیها را به مدت 12 تا 24 ساعت در یخچال نگهداری کنید و سپس سرو نمایید.
تزیین نان خامه ای یا اکلر
برای تزیین نان خامه ای میتوانید از
کرم فیل شیر رقیق، کرم پاتیسیر، شکلات سفید ذوبشده و گلهای تزیینی با خمیر
فوندانت استفاده نمایید.
جهت آشنایی با طرز تهیه خمیر فوندانت
خانگی و تزیین کیک با خمیر فوندانت به سایر بخشهای آشپزی وب مراجعه نمایید.
مواد لازم جهت تهیه کرم پاتیسیر
زرده تخم مرغ |
2 عدد |
شکر |
50 گرم |
آرد |
30 گرم |
شیر |
1 و 1/4 پیمانه |
وانیل |
1/8 قاشق چایخوری |
کره |
50 گرم |
طرز تهیه کرم پاتیسیر
- ابتدا زرده، شکر و وانیل را به مدت 10 تا 15 دقیقه بزنید تا سفید و کشدار شود.
- آرد را از الک ریز رد کنید و به آرامی به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید.
- شیر در حال جوش را به آرامی به مواد اضافه کنید و مرتب به هم بزنید. سپس مواد را از صافی رد کنید و مجددا به روی حرارت منتقل نمایید.
- مرتب به هم زدن ادامه دهید تا کرمی صاف و یکدست و نسبتا غلیظ حاصل شود.
- در این مرحله کره را اضافه کنید. در ساختار اصلی کرم پاتیسیر از کره استفاده میشود ولی برای تزیین اکلر در صورت تمایل میتوانید به جای کره از 2 قاشق غذاخوری خامه شیرینشده قنادی پس از خنک شدن کرم استفاده نمایید.
گروه آشپزی وب
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات مجلس انتخابات انتخابات مجلس دوازدهم ایران مجلس شورای اسلامی مجلس رهبر انقلاب رئیس جمهور دولت دولت سیزدهم رئیسی روز دختر
سیل ترافیک فضای مجازی هواشناسی پلیس شهرداری تهران تهران قتل بارش باران آموزش و پرورش سازمان هواشناسی سلامت
گاز قیمت خودرو خودرو قیمت طلا مالیات نفت پالایش و پتروشیمی نمایشگاه نفت قیمت دلار مسکن حقوق بازنشستگان بانک مرکزی
نمایشگاه کتاب نمایشگاه کتاب تهران کتاب تلویزیون حضرت معصومه (س) سینمای ایران سریال سینما دفاع مقدس
رژیم صهیونیستی غزه فلسطین روسیه جنگ غزه رفح اوکراین ولادیمیر پوتین طوفان الاقصی حمله به رفح مصر ترکیه
پرسپولیس فوتبال استقلال رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا سردار آزمون بایرن مونیخ لیگ برتر بازی باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال سپاهان
هوش مصنوعی فناوری مغز انسان وزیر ارتباطات فیبرنوری ایلان ماسک اپل ناسا مغز گوگل
کاهش وزن چاقی تخم مرغ توت فرنگی آسم هندوانه کبد چرب