جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا
طرز تهیه فلافل خوشمزه خانگی
فلافل، خوراک سنتی خاورمیانه و جزو غذاهای گیاهی است. طبق شواهد موجود، این غذا که امروزه از ترکیب نخود و باقلا و یا نخود تنها تهیه میشود، نخستین بار در مصر باستان و توسط قبطیان با استفاده از باقلا تهیه و جایگزین غذاهای گوشتی شد. بعدها، نخود جایگزین باقلا شد و کمکم تهیه فلافل به قارهها و کشورهای دیگر نیز راه یافت.
امروزه فلافل در سرتاسر جهان به عنوان یکی از خوشمزهترین غذاهای عربی شناخته میشود و در اکثر خیابانها، داخل دکهها و رستورانهای کوچک و بزرگ به فروش میرسد. فلافل را معمولا با نان پیتا یا نان باگت همراه با ترشی یا خیارشور و گوجهفرنگی و سس تند سرو میکنند. ساندویچ فلافل یک وعده غذای کامل است اما میتوان آن را بدون نان به عنوان یک میانوعده یا مزه نیز سرو نمود.
برای تهیه فلافل دستورالعملهای مختلفی وجود دارد و مواد اولیه آن، بسته به سلیقه افراد تغییر میکند اما آنچه در تمام دستورات مشترک است، حضور ثابت نخود به عنوان ماده اصلی فلافل است. فلافل را معمولا در حمام روغن غوطهور میکنند اما می توان با استفاده از فر اجاق گاز، یک فلافل رژیمی بدون روغن خوشمزه تهیه کرد و از خوردن یک غذای گیاهی سالم و خوشمزه لذت برد.
اینبار قصد داریم طرز تهیه فلافل خانگی خوشمزهای را به شما آموزش دهیم که به اندازه فلافلهای بازاری، ترد و پوک بوده و طعم فوقالعادهای دارد. مواد اولیه این فلافل کمی با فلافل سنتی و اصیل عربی متفاوت است اما با یک بار امتحان کردن این مدل فلافل نرم و خوشمزه، دیگر سراغ فستفودهای چرب و ناسالم نخواهید رفت.
مواد لازم برای تهیه فلافل خانگی خوشمزه:
نخود | 500 گرم |
سیب زمینی | 1 یا 2 عدد |
تخم مرغ | 2 عدد |
پیاز بزرگ | 2 عدد |
مغز نان سفید | 2 عدد |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
پودر سیر یا سیر | به میزان دلخواه |
بیکینگ پودر | 1 ق غذاخوری |
طرز تهیه فلافل خانگی خوشمزه:
- در طرز تهیه فلافل خانگی از کنسرو نخود یا نخود خیسکرده استفاده میشود. اگر از کنسرو نخود استفاده میکنید که کار راحتی در پیش دارید در غیر اینصورت، حتما نخودها را از روز با مقداری نمک یا جوش شیرین خیس کنید تا نفخ نخود گرفته شود و باعث دلدرد نشود.
- سیبزمینی خام را رنده کنید.
- پیازها را نیز رنده کنید و آب آنها را با دست بگیرید.
- حالا پیاز و سیبزمینی رندهشده و سیر را به همراه نخودها داخل مخلوطکن ریخته و به آنها نمک و فلفل اضافه کنید.
- بهتر است خمیر فلافل را چند ساعتی قبل از سرخکردن داخل یخچال قرار دهید.
- مایه فلافل را از یخچال خارج کرده و در این فاصله، مغز نان سفید را درآورده و با کمی شیر خیس کنید. حدود 10 دقیقه صبر کنید تا خمیر نان کمی پف کند.
- خمیر نان خیسشده را به همراه تخممرغ و بیکینگ پودر با مایه فلافل مخلوط کرده و ورز دهید.
- حالا سراغ سرخکردن فلافلها بروید. برای اینکار میتوانید از قالبهای فلزی مخصوص فلافل استفاده کنید و یا با قاشق فلافلها را فرم داده و در روغن داغ غوطهور کنید.
- فلافلها را یکییکی سرخ کنید و بعد آنها را روی دستمال حولهای قرار دهید تا روغن اضافیشان گرفته شود.
- فلافلها را داخل نان پیتا یا نان باگت به همراه مخلفات دلخواه سرو کنید. نوش جان.
نکته: با این مقدار مواد اولیه، حدود 70 فلافل خواهید داشت که میتوانید بسته به تعداد نفرات، مقدار مواد اولیه را کمتر یا بیشتر کنید.
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
اسرائیل ایران حمله ایران به اسرائیل آمریکا گشت ارشاد ایران و اسرائیل ارتش جمهوری اسلامی ایران دولت دولت سیزدهم وعده صادق جنگ سید ابراهیم رئیسی
سیل قتل زلزله قوه قضاییه هواشناسی تهران سیلاب شهرداری تهران آموزش و پرورش پلیس سلامت سازمان هواشناسی
یارانه قیمت خودرو یارانه نقدی قیمت دلار خودرو قیمت طلا بازار خودرو بانک مرکزی ایران خودرو بورس قیمت سکه دلار
ازدواج رابعه اسکویی تلویزیون شبکه نمایش خانگی تبلیغات سینمای ایران کتاب موسیقی سریال دفاع مقدس تئاتر
دانشگاه تهران دانشگاه آزاد اسلامی
رژیم صهیونیستی عملیات وعده صادق غزه فلسطین جنگ غزه روسیه چین سازمان ملل حماس اسراییل حزب الله لبنان طوفان الاقصی
فوتبال صنعت نفت آبادان استقلال لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید لیگ برتر بارسلونا بازی منچسترسیتی کشتی فرنگی تراکتور سپاهان
هوش مصنوعی سامسونگ تلگرام اپل وزیر ارتباطات ایلان ماسک ناسا عیسی زارع پور
چاقی پیاده روی درمان و آموزش پزشکی دیابت سلامت روان