چهارشنبه, ۱۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 5 February, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه خورشت کرفس مجلسی با گوشت
خورشت کرفس مجلسی یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که طرفداران بسیار زیادی دارد و به نظر بعضی از افراد، حتی با خورشت قورمه سبزی رقابت میکند. خورشت کرفس خوشمزه و جا افتاده یکی از گزینههای مناسب برای سرو در میهمانیهاست و بدون شک اکثر مهمانان از خوردن این خورشت لذیذ، لذت خواهند برد. برای تهیه خورشت کرفس مجلسی، برخی از ساقه و برگ کرفس به طور همزمان استفاده میکنند و برخی به جای برگهای کرفس، نعناع و جعفری را جایگزین میکنند. به هر حال، انتخاب نوع سبزی خورشت کرفس به ذایقه افراد بستگی دارد.
برای چاشنی این خورشت اغلب لیموعمانی، آبلیمو، گرد لیمو، رب انار، رب گوجهفرنگی، آبغوره و زعفران استفاده میشود که کاملا سلیقهای است.
بعضی افراد خورشت کرفس را با گوشت و بعضی دیگر با مرغ تهیه میکنند که در هر دو صورت خوشمزه خواهد شد و انتخاب این مورد نیز سلیقهای است. بعضی افراد حتی به خورشت کرفس لوبیا نیز اضافه میکنند اما در نوع اصلی این غذا خبری از لوبیا نیست. البته اضافهکردن لوبیا، پروتئین و آمینو اسیدهای لازم برای بدن را افزایش میدهد و در کل مفید خواهد بود. در اینجا طرز تهیه خورشت کرفس مجلسی بدون لوبیا را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم برای تهیه خورشت کرفس مجلسی:
ساقه کرفس | 250 گرم |
نعناع و جعفری | 200 گرم |
برگ کرفس | 50 گرم |
گوشت خورشتی | 250 گرم |
پیاز | 1 عدد |
نمک، فلفل، زردچوبه | به میزان لازم |
آبلیمو | به میزان لازم |
زعفران (اختیاری) | به میزان لازم |
طرز تهیه خورشت کرفس مجلسی:
- برای تهیه خورشت کرفس مجلسی ابتدا، پیاز را رنده درشت کرده و با مقداری روغن تفت دهید تا طلایی بشود.
- سپس گوشت را به شکل خورشتی و در قطعات درشت خرد کرده و به پیاز اضافه کنید و حسابی تفت دهید.
- به گوشت و پیاز کمی فلفلسیاه و قرمز و زردچوبه اضافه کرده و در صورت تمایل، یکی دو قاشق سرپُر، رب گوجهفرنگی به آن اضافه کنید.
- وقتی رنگ رب عوض شد، مقداری آبجوش به مواد اضافه کرده و درب قابلمه را ببندید.
- حدود یک ساعت و نیم زمان بدهید تا گوشت پخته شود.
- در این فاصله، ساقههای کرفس خردشده را تفت داده و بعد از 1 ساعت از پخت گوشت، به آن اضافه کنید.
- نعنا، جعفری و برگهای کرفس خردشده را نیز در تابهای جداگانه با کمی روغن تفت دهید و وقتی کرفس نیمپز شد، آنها را به مواد قبلی اضافه کنید.
- درب قابلمه را بسته و فرصت دهید که خورشت کرفس حسابی جا بیفتد.
- قبل از سرو، نمک غذا را اضافه کرده و بچشید و در صورت تمایل مقداری زعفران ساییده به آن اضافه کنید.
- در مرحله آخر، آبلیمو یا آبغوره را اضافه کرده و وقتی خورشت جا افتاده و به روغن افتاد، آن را همره با پلو زعفرانی سرو کنید.
نوش جان.
گروه آشپزی وب
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست