شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا
مصرف میوه، میل به شیرینی را کاهش می دهد
محققان معتقدند آن چه میل به شیرینی را بیش از هر چیز دیگر از بین می برد، مصرف میوه است. شکر و شیرینی در میوه ها طبیعی است و مواد مغذی مورد نیاز را به بدن می رساند. همچنین میوه نیازهای الیاف بدن را تامین می کند و سیرکننده است، در حالی که شکر تصفیه شده فاقد الیاف است و حتی پس از خوردن مقدار زیادی از آن، فرد باز هم احساس گرسنگی خواهد کرد.شکر تصفیه شده، به هر شکل و ترتیبی که خورده شود با مایعات در بدن تخمیر می شود و اسیداستیک و اسیدکربنیک و الکل تولید می کند. علت تخمیر شکر، فعل و انفعالاتی است که در جریان تصفیه شکر انجام شده است.طبق نظر محققان در این زمینه،هنگامی که خوراکی پرشکر می خورید، بدن به غذای اضافه نیاز دارد تا مواد غذایی موردنیاز خود را تامین کند که نتیجه آن افزایش وزن است.
راز بیماری ها و رمز سلامتی/ سیدماشاءا... باطنی
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران دولت مجلس حجاب گشت ارشاد رئیس جمهور رئیسی دولت سیزدهم پاکستان کارگران رهبر انقلاب مجلس شورای اسلامی
سیل هواشناسی قتل کنکور تهران قم سازمان سنجش شهرداری تهران آتش سوزی پلیس زنان اصفهان
قیمت دلار خودرو مسکن قیمت خودرو دلار سایپا بازار خودرو قیمت طلا ارز ایران خودرو بانک مرکزی تورم
کیومرث پوراحمد پایتخت کتاب تلویزیون سینمای ایران سعید آقاخانی سریال ترانه علیدوستی فیلم موسیقی مهران مدیری سینما
کنکور ۱۴۰۳ عبدالرسول پورعباس
اسرائیل رژیم صهیونیستی آمریکا فلسطین غزه جنگ غزه روسیه چین حماس اوکراین ترکیه ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس جام حذفی آلومینیوم اراک استقلال فوتسال بازی تراکتور بارسلونا باشگاه پرسپولیس تیم ملی فوتسال ایران باشگاه استقلال
هوش مصنوعی گوگل سامسونگ همراه اول فناوری ربات ناسا فیلترینگ ماه
سازمان غذا و دارو مالاریا کاهش وزن آلزایمر زوال عقل