شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

مصرف میوه، میل به شیرینی را کاهش می دهد


مصرف میوه، میل به شیرینی را کاهش می دهد

محققان معتقدند آن چه میل به شیرینی را بیش از هر چیز دیگر از بین می برد، مصرف میوه است.

محققان معتقدند آن چه میل به شیرینی را بیش از هر چیز دیگر از بین می برد، مصرف میوه است. شکر و شیرینی در میوه ها طبیعی است و مواد مغذی مورد نیاز را به بدن می رساند. همچنین میوه نیازهای الیاف بدن را تامین می کند و سیرکننده است، در حالی که شکر تصفیه شده فاقد الیاف است و حتی پس از خوردن مقدار زیادی از آن، فرد باز هم احساس گرسنگی خواهد کرد.شکر تصفیه شده، به هر شکل و ترتیبی که خورده شود با مایعات در بدن تخمیر می شود و اسیداستیک و اسیدکربنیک و الکل تولید می کند. علت تخمیر شکر، فعل و انفعالاتی است که در جریان تصفیه شکر انجام شده است.طبق نظر محققان در این زمینه،هنگامی که خوراکی پرشکر می خورید، بدن به غذای اضافه نیاز دارد تا مواد غذایی موردنیاز خود را تامین کند که نتیجه آن افزایش وزن است.

راز بیماری ها و رمز سلامتی/ سیدماشاءا... باطنی



همچنین مشاهده کنید