سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه خمیر جادویی پیتزا (خمیر معرکه یا خمیر فوق العاده)
خمیر جادویی پیتزا یا خمیر معرکه نامی است که به یکی از لطیفترین و بهترین انواع خمیر داده شده است. طرز تهیه خمیر جادویی پیتزا بسیار ساده است و بعد از پخت، بافتی بسیار نرم، سبک و لطیف پیدا میکند و نه تنها برای پخت پیتزا، که برای تهیه انواع غذاهای خمیری مانند کاسترول، پیراشکی و ... مناسب است. همچنین با افزودن مقداری شکر به مواد اولیه این خمیر، میتوانید از آن برای تهیه انواع نانها و شیرینیهایی که به خمیر احتیاج دارند استفاده کنید. پس با دنباله متن همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه خمیر جادویی پیتزا
آرد | 500 گرم |
تخم مرغ | 1 عدد |
شیر ولرم یا گرم | 250 میلی لیتر |
مایه خمیر | 10 گرم |
روغن مایع | 6 ق غذاخوری |
نمک | 1 ق چایخوری |
شکر | 1 ق غذاخوری |
طرز تهیه خمیر جادویی پیتزا
- برای تهیه خمیر جادویی پیتزا ابتدا تخممرغها را داخل یک کاسه شکسته و به آنها نمک، شکر، روغن مایع و شیر گرم بیفزایید.
- مواد را خوب مخلوط کرده و مایه خمیر را به آن اضافه کنید.
- آرد را کمکم به مواد فوق اضافه کنید و هم بزنید.
- اضافهکردن آرد را تا جایی که آرد به راحتی جذب مواد نشود ادامه دهید. وقتی به این مرحله رسید اضافه کردن آرد را متوقف کنید حتی اگر هنوز مقداری از آرد باقی مانده باشد.
- فر را روشن کنید و بعد از یکی، دو دقیقه آن را خاموش کنید.
- از خمیر آماده شده، با دست به اندازه توپهای کوچک برداشته و با حوله روی آنها را بپوشانید.
- فر را خاموش کرده و خمیر را به مدت 20-30 دقیقه در آن قرار دهید تا استراحت کند.
- خمیر جادویی شما آماده است. همانطور که دیدید، این خمیر هیچ قلق خاصی ندارد و شما میتوانید بعد از عملآمدن خمیر، آن را با هر نوع مواد دلخواه پر کرده و انواع کلوچه، نان و ... تهیه کنید و یا اینکه از آن به عنوان خمر پیتزا، پیراشکی یا کاسترول استفاده کنید.
نکاتی درباره تهیه خمیر جادویی پیتزا
- این خمیر ماندگاری مناسبی دارد و برای مثال برای تهیه پیتزا برای مهمانی عصرانه یا شام، میتوان آن را ظهر آماده کرده و مواد را روی آن بچینید و داخل فر قرار داده و بپزید و فقط موقع آمدن مهمانها، پنیر را روی پیتزا ریخته و گریل را روشن کرد.
- اگر از این خمیر به عنوان خمیر غذایی استفاده میکنید باید 1 ق سوپخوری شکر و 1 ق چایخوری نمک به آن اضافه کنید و اگر از آن برای تهیه کلوچه و نانهای میوهای یا مربایی استفاده میکنید باید 2 تا 5 ق سوپخوری شکر به آن اضافه کنید.
- میتوانید به جای افزون خمیر مایه در مراحل اولیه تهیه خمیر، همان اول 1 قاشق چایخوری از شکری که دارید را با خمیر مایه، داخل ظرفی ریخته و شیر ولرم را به خمیر مایه اضافه کنید. کمی ترکیب را هم بزنید و آن را کنار بگذارید تا بعد از 5 تا 10 دقیقه خمیر مایه عمل کند.
- بعد از استراحتدادن خمیر و وقتی حجم آن دوبرابر شد؛ قبل از استفاده از آن، با ضربه دست پف خمیر را بخوابیانید و بعد به راحتی از آن استفاده کنید.
- در صورت در دسترس نبودن شیر میتوانید از آب استفاده کنید.
- اگر خمیر اضافه آمد، میتوانید آن را داخل ظرف دربسته و یا نایلون داخل فریزر نگهداری کنید.
گروه آشپزی وب
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست