دوشنبه, ۷ خرداد, ۱۴۰۳ / 27 May, 2024
مجله ویستا
طرز تهیه خمیر جادویی پیتزا (خمیر معرکه یا خمیر فوق العاده)
خمیر جادویی پیتزا یا خمیر معرکه نامی است که به یکی از لطیفترین و بهترین انواع خمیر داده شده است. طرز تهیه خمیر جادویی پیتزا بسیار ساده است و بعد از پخت، بافتی بسیار نرم، سبک و لطیف پیدا میکند و نه تنها برای پخت پیتزا، که برای تهیه انواع غذاهای خمیری مانند کاسترول، پیراشکی و ... مناسب است. همچنین با افزودن مقداری شکر به مواد اولیه این خمیر، میتوانید از آن برای تهیه انواع نانها و شیرینیهایی که به خمیر احتیاج دارند استفاده کنید. پس با دنباله متن همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه خمیر جادویی پیتزا
آرد | 500 گرم |
تخم مرغ | 1 عدد |
شیر ولرم یا گرم | 250 میلی لیتر |
مایه خمیر | 10 گرم |
روغن مایع | 6 ق غذاخوری |
نمک | 1 ق چایخوری |
شکر | 1 ق غذاخوری |
طرز تهیه خمیر جادویی پیتزا
- برای تهیه خمیر جادویی پیتزا ابتدا تخممرغها را داخل یک کاسه شکسته و به آنها نمک، شکر، روغن مایع و شیر گرم بیفزایید.
- مواد را خوب مخلوط کرده و مایه خمیر را به آن اضافه کنید.
- آرد را کمکم به مواد فوق اضافه کنید و هم بزنید.
- اضافهکردن آرد را تا جایی که آرد به راحتی جذب مواد نشود ادامه دهید. وقتی به این مرحله رسید اضافه کردن آرد را متوقف کنید حتی اگر هنوز مقداری از آرد باقی مانده باشد.
- فر را روشن کنید و بعد از یکی، دو دقیقه آن را خاموش کنید.
- از خمیر آماده شده، با دست به اندازه توپهای کوچک برداشته و با حوله روی آنها را بپوشانید.
- فر را خاموش کرده و خمیر را به مدت 20-30 دقیقه در آن قرار دهید تا استراحت کند.
- خمیر جادویی شما آماده است. همانطور که دیدید، این خمیر هیچ قلق خاصی ندارد و شما میتوانید بعد از عملآمدن خمیر، آن را با هر نوع مواد دلخواه پر کرده و انواع کلوچه، نان و ... تهیه کنید و یا اینکه از آن به عنوان خمر پیتزا، پیراشکی یا کاسترول استفاده کنید.
نکاتی درباره تهیه خمیر جادویی پیتزا
- این خمیر ماندگاری مناسبی دارد و برای مثال برای تهیه پیتزا برای مهمانی عصرانه یا شام، میتوان آن را ظهر آماده کرده و مواد را روی آن بچینید و داخل فر قرار داده و بپزید و فقط موقع آمدن مهمانها، پنیر را روی پیتزا ریخته و گریل را روشن کرد.
- اگر از این خمیر به عنوان خمیر غذایی استفاده میکنید باید 1 ق سوپخوری شکر و 1 ق چایخوری نمک به آن اضافه کنید و اگر از آن برای تهیه کلوچه و نانهای میوهای یا مربایی استفاده میکنید باید 2 تا 5 ق سوپخوری شکر به آن اضافه کنید.
- میتوانید به جای افزون خمیر مایه در مراحل اولیه تهیه خمیر، همان اول 1 قاشق چایخوری از شکری که دارید را با خمیر مایه، داخل ظرفی ریخته و شیر ولرم را به خمیر مایه اضافه کنید. کمی ترکیب را هم بزنید و آن را کنار بگذارید تا بعد از 5 تا 10 دقیقه خمیر مایه عمل کند.
- بعد از استراحتدادن خمیر و وقتی حجم آن دوبرابر شد؛ قبل از استفاده از آن، با ضربه دست پف خمیر را بخوابیانید و بعد به راحتی از آن استفاده کنید.
- در صورت در دسترس نبودن شیر میتوانید از آب استفاده کنید.
- اگر خمیر اضافه آمد، میتوانید آن را داخل ظرف دربسته و یا نایلون داخل فریزر نگهداری کنید.
گروه آشپزی وب
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
مجلس دوازدهم مجلس شورای اسلامی انتخابات ریاست جمهوری انتخابات ایران سید ابراهیم رئیسی شهدای خدمت سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهور رئیسی سقوط بالگرد رئیسی رهبر انقلاب
هواشناسی قتل سازمان هواشناسی تهران شهرداری تهران کنکور وزارت بهداشت سلامت آتش سوزی مشهد بارش باران فضای مجازی
قیمت خودرو ایران خودرو دولت سیزدهم خودرو قیمت طلا قیمت دلار بازار خودرو مسکن واردات بورس حقوق بازنشستگان تورم
تلویزیون سینما سریال سینمای ایران جشنواره کن تئاتر کتاب دفاع مقدس موسیقی
دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه تهران
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین جنگ غزه روسیه آمریکا حماس لبنان اوکراین ترکیه اتحادیه اروپا
فوتبال تیم ملی والیبال ایران مهدی طارمی استقلال پرسپولیس جواد نکونام لیگ برتر استقلال خوزستان والیبال باشگاه پرسپولیس نساجی بارسلونا
اپل سامسونگ آزمون سراسری اینترنت گوگل واتساپ ماهواره مایکروسافت ناسا
چاقی کاهش وزن سکته مغزی استرس سازمان غذا و دارو تجهیزات پزشکی خواب آلزایمر زوال عقل