یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

توپک سیب زمینی پنیری یک پیش غذای خوش طعم نیم ساعته


توپک های سیب زمینی یکی از بهترین ایده ها برای درست کردن یک پیش غذای ساده، سریع و خوش طعم است. این بار برای میهمانی های تان توپک های پنیری را امتحان کنید.

توپک سیب زمینی پنیری

مواد لازم برای تهیه توپک سیب زمینی پنیری

سیب زمینی پخته و له شده : 2 فنجان
تخم مرغ : 1 عدد
پیاز : 1/2 فنجان
کالباس خرد شده : 1/2 فنجان
پودر سوخاری : 1/2 فنجان
پنیر پارمزان : 3/4 فنجان
روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه توپک سیب زمینی پنیری

سیب زمینی ها را بعد از خنک شدن کامل له کنید
1 عدد تخم مرغ را درون سیب زمینی های پخته شده مخلوط کنید
نمک، فلفل، ادویه و زردچوبه را اضافه کنید.
پیاز و کالباس و پنیر را اضافه کنید.
از مخلوط توپ هایی به اندازه گردو درست کرده و در پودر سوخاری بغلطانید.
توپک ها را درون روغن سرخ کنید.

توپک سیب زمینی پنیری


توپک سیب زمینی پنیری یک پیش غذای خوش طعم نیم ساعته

تهیه و ترجمه : گروه سبک زندگی سیمرغ
اختصاصی سیمرغ